Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Όταν η νύφη κάνει αυτό στον γαμπρό, κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω τους!

Απίθανο βίντεο!

20 Ιανουαρίου 2022 10:53
Όταν η νύφη κάνει αυτό στον γαμπρό, κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν ο φωτογράφος στο επάγγελμα Julian Siplins αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του, ήταν βέβαιο πως κάτι θα… ετοίμαζαν για τον γάμο τους. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ήρθε η στιγμή να χορέψει το ζευγάρι.

Μπορεί ο φωτογράφος Julian να είχε “σκηνοθετήσει” με κάθε λεπτομέρεια τον γάμο τους, αλλά σίγουρα αυτήγ που έκλεψε την παράσταση ήταν η κοπέλα του. Η έκπληξη που επεφύλασσαν για τους καλεσμένους τους, ξεπερνάει κάθε φαντασία. Αυτό που έκαναν, θα μείνει αξέχαστο για όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Αυτός όμως που… είδε κι έπαθε, είναι ο παππούς. Δείτε την αντίδρασή του αμέσως μετά την εκπληκτική παράσταση του γαμπρού!

Γυναίκα εισέβαλε σε γάμο φώναξε «σε αγαπώ» στον γαμπρό μετά χαστούκισε τη νύφη

Οι παρευρισκόμενοι στο γάμο άκουσαν τις φωνές από την άκρη του δωματίου και είδαν μια γυναίκα να εισβάλλει σαν σίφουνας και να φωνάζει προς τον γαμπρό: Μην την παντρευτείς

Σε αγαπάω ακόμη» πριν κάποιος προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα είχε πλησιάσει ήδη το ζευγάρι και είχε σκαμπιλίσει την εμβρόντητη νύφη.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη του Μεξικό. Όπως έγραψαν όμως οι κακές γλώσσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβηκε το βίντεο, ο γαμπρός ήταν λίγο ατακτούλης και ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί έβγαινε ραντεβού και με τη γυναίκα που αργότερα «μπούκαρε» στο γάμο του.

Δείτε το βίντεο:

Καλεσμένοι άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν - Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που εξόργισε πολλούς

Σόκαραν αυτοί οι καλεσμένοι που άρπαξαν τη νύφη μπροστά στον γαμπρό και άρχισαν να την γδύνουν! Ενώ, ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε.

Παρόλο που οι Κινέζοι είναι σχετικά συντηρητικοί όταν είναι να εκφράσουν μία ρομαντική ιδέα, γίνονται πολύ ανοιχτόμυαλοι όταν πρόκειται για παιχνίδια γάμων. Η χαρούμενη τελετή ενός ζευγαριού τέλειωσε με έναν πολύ παράξενο τρόπο όταν μία ομάδα καλεσμένων άρχισαν να γδύνουν την νύφη μπροστά στον γαμπρό.

Οι δυο τους καθόντουσαν στο κρεβάτι με τα εσώρoυχα όταν ξεκίνησαν οι αταξίες. Το ζευγάρι φαίνεται να προσπαθεί να κρυφτεί καθώς οι καλεσμένοι προσπαθούν να γδύσουν τη νύφη. Εκείνη ουρλιάζει και προσπαθεί να καλύψει το σώμα της.

Οι καλεσμένοι έκαναν μερικές προσπάθειες και ο ένας από αυτούς τεντώθηκε σε μία προσπάθεια να της βγάλει το εσώρoυχο.

Ο γαμπρός φαίνεται να νιώθει άβολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ζήτησε στους καλεσμένους να σταματήσουν ενώ προσπαθούσε να προστατέψει τη γυναίκα του. Πολλοί σοκαρίστηκαν στο διαδίκτυο με αυτό το βίντεο και τα σχόλια πήραν φωτιά.

Στην Κίνα, τα παιχνίδια αυτά γίνονται αφού οι νεόνυμφοι τελειώσουν με την τελετή και επιστρέψουν στο νέο τους σπίτι. Συνήθως σχεδιάζονται από τους κοντινούς φίλους του ζευγαριού.

Σκοπό έχουν να δείξουν τις ευχές των φίλων του ζευγαριού να αποκτήσουν γρήγορα ένα παιδί. Βέβαια, οι καινούργιες γενιές έχουν χαλάσει πολύ το έθιμο.

Οι σκέψεις σας πάνω στο θέμα;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share