Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Λεβεντιά! 63χρονος μερακλής χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο (Video)

Συγκινητικός και απολαυστικός

19 Ιανουαρίου 2022 08:15
Λεβεντιά! 63χρονος μερακλής χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η λεβεντιά δεν έχει ηλικία κι ένας 63χρονος μερακλής άνδρας μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά, χορεύοντας το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο, που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ο εν λόγω άνδρας μας τρέλανε, χορεύοντας το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο σε ένα φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, με όσους βρίσκονταν μαζί του στη σκηνή, αλλά και το κοινό που τους παρακολουθούσε, αποφασίζοντας να… μερακλώσει άπαντες.

Σηκώθηκε, λοιπόν, και μας θύμισε… τον παλιό καλό καιρό με τις φοβερές του κινήσεις, χορεύοντας ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο, που όμοιό του ελάχιστα έχουμε δει. Κι επειδή τα λόγια περισσεύουν, καλό είναι να το δείτε κι εσείς, καθώς συγκινεί με την παλικαριά του. Παράλληλα, δείτε το τίμιο ζεϊμπέκικο Έλληνα ηθοποιού που έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρεί!

Δείτε το βίντεο:

Σκέτη λεβεντιά: 5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε

Έχετε δει έναν 5χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει σήμερα, έναν μικρό λεβέντη που χόρεψε τρομερά. Το βίντεο στο Youtube πήρε "φωτιά" από τα views...

Μετά από έναν πιτσιρικά που χόρεψε ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του, ανακαλύψαμε έναν μπόμπιρα, ο οποίος χόρεψε καλύτερα και από έναν ενήλικα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα πανέμορφο αγοράκι να χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο, το οποίο φυσικά και το έμαθε σε σχολή χορού... Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Της γερακίνας γιος", ο μικρός μαθητής ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει τους πάντες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

35χρονος μερακλής γαμπρός χορεύει βαρύ ελληνικό ζεϊμπέκικο και "διαλύει" το διαδίκτυο!

Πάθαμε πλάκα με τον μερακλή γαμπρό, ο οποίος χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο. Τα views πήραν φωτιά! Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που ανακάλυψε το Athensmagazine.gr, ένας γαμπρός ξεσήκωσε τους πάντες με τον χορό του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Πατέρας και κόρη χορεύουν το πιο... τρυφερό ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτούνται Υπό τους ήχους του Δημήτρη Μητροπάνου, ο άνδρας απολαμβάνει τη στιγμή. Δείτε το βίντεο αλλά και τα views παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share