Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κρυφή κάμερα στα ξενοδοχεία; Αν δείτε αυτά τα σημάδια τρέξτε μακριά!

Προσοχή!

18 Ιανουαρίου 2022 14:22
Κρυφή κάμερα στα ξενοδοχεία; Αν δείτε αυτά τα σημάδια τρέξτε μακριά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε σκεφτεί ποτέ, ότι στα δωμάτια των ξενοδοχείων μπορεί να υπάρχει κρυφή κάμερα; Σε περίπτωση που δείτε αυτά τα σημάδια, φύγετε!

Το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου μπορεί να μην είναι πάντα ασφαλής χώρος για την ιδιωτική σας ζωή, όπως επίσης ασφαλής δεν είναι ούτε και τα δοκιμαστήρια.

Μπορεί να υπάρχουν κρυφές κάμερες, που να σας παρακολουθούν εν αγνοία σας και να καταγράφουν όλες τις κινήσεις και τις συνομιλίες σας.

Μια παρόμοια περιπέτεια, είχε μια 23χρονη γυναίκα που εντόπισε κρυφή κάμερα σε ένα δωμάτιο το 2015, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2016 μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια βρήκε μια φωτογραφική μηχανή στο μπάνιο του δωματίου που έμενε με την 11χρονη κόρη της.

Συνεπώς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψάχνετε για κάμερες, κυρίως στο μπάνιο, σε δύσκολα σημεία, όπως ο εξαερισμός.

Δείτε τα ύποπτα σημεία στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο παρακάτω βίντεο:

Κρυφή κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα που έβγαινε από το σπίτι του...Αν παρατηρήσετε ποιος τον απήγαγε θα παγώσετε!

Μια κρυφή κάμερα σε πολυκατοικία κατέγραψε έναν άνδρα να βγαίνει από το σπίτι του. Η συνέχεια σοκάρει, καθώς εξαφανίζεται από το πουθενά και βλέπουμε μια λάμψη στον αέρα. Πολλοί μιλάνε για απαγωγή από εξωγηίνους!

Το αποδεικτικό αυτό στοιχείο ήρθε από ένα ζευγάρι, από το Πόρτερ του Τέξας. Παρόλο που φαίνεται αρκετά δυσοίωνο, καθώς ο άνθρωπος φαίνεται να εξαφανίζεται σε ένα λαμπερό φλας, το οποίο κινείται προς τον ουρανό, ευτυχώς ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα. Αν και πολλά έχουν ακουστεί για την ύπαρξη εξωγήινων έξω από το ηλιακό μας σύστημα, δεν γνωρίζουμε αν θα μπορούσαν να απαγάγουν κάποιον.

Ο ανώνυμος άνδρας στο βίντεο είπε ότι ο ίδιος και η αρραβωνιαστικιά ότι του βρήκαν το όλο το πράγμα «πραγματικά αστείο», καθώς μάλλον φαινόταν σαν να είχε αρπαχτεί από έναν εξωγήινο.

Οι δυό τους μπορεί να υποστηρίζουν ότι είναι μια ψευδαίσθηση, αλλά όλοι στο διαδίκτυο έχουν τους ενδοιασμούς τους και τις δικές τους υποθέσεις.

Αντί να πιστέψουμε ότι η καθυστέρηση στην κάμερα ήταν ο λόγος πίσω από το περίεργο κλιπ, είπε ένας, σύμφωνα με την Mirror: "Σίγουρα εξωγήινοι... ανοίξτε τα μάτια σας ... είναι εδώ ανάμεσα μας".

Ένας άλλος πρόσθεσε: "Μάλλον σφάλμα αλλά σίγουρα είναι περίεργο!"

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και πάρτε θέση!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share