Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το τίμιο ζεϊμπέκικο Έλληνα ηθοποιού που έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρεί!

«Γκρέμισε» το πλατό!

18 Ιανουαρίου 2022 08:59
Το τίμιο ζεϊμπέκικο Έλληνα ηθοποιού που έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρεί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο είναι ένας αμιγώς αντρικός και βαρύς χορός και μετά το απόλυτο αντρικό ζεϊμπέκικο που μας χάρισε ο Ανδρέας Μενεγής έρχεται ένα ακόμη για να κάνει το διαδίκτυο να παραληρήσει για ακόμη μια φορά.

Όταν μιλάμε για τίμιο, βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην μας έρθει στο μυαλό ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός, ο οποίος ακόμα και σήμερα αποτελεί sex symbol για το γυναικείο κοινό και κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του, πόσο μάλλον όταν χορεύει.

Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού:

Δάκρυσαν τα τσιμέντα: Το ζεϊμπέκικο λεβέντη ηθοποιού στη «Γη της Ελιάς» που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Η μυθοπλασία έχει επανέλθει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο και, μαζί με αυτήν, αρκετές στιγμές, όπου είτε έχει ξεχυλίσει η καλτίλα, μέχρι και στις δραματικές, είτε έχουμε συγκινηθεί με όσα συμβαίνουν, καθώς με κάποιο τρόπο μας εκφράζουν.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν, σίγουρα, πολλές στιγμές από τη «Γη της Ελιάς», τη σειρά του Mega που καταγράφει από τη δική της πλευρά εξαιρετικές επιδόσεις, έχοντας κερδίσει τους τηλεθεατές. Ένας εκ των αγαπημένων ηθοποιών είναι και ο Πανίκος Πιλάλης στο ρόλο του συμπαθούς Αποστόλη.

Τα... σήκωσε όλα

Κλασικός Μανιάτης, σύμφωνα με το σενάριο της σειράς, με μπέσα. Εργατικός κι επίμονος. Δεν ανέχεται τη νοθεία και τις δουλειές «κάτω από το τραπέζι», κάτι που φαίνεται μέχρι και στο λεβέντικο ζεϊμπέκικο, που τον βλέπουμε να χορεύει, όπως κι εκείνο του μερακλή πατέρα.

Ο Κύπριος ηθοποιός έκανε... και τα τσιμέντα να λυγίσουν με την φοβερή του κίνηση σε ένα από τα τελευταία επεισόδια της σειράς, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης υπό τους ήχους του τραγουδιού «Τα ύστερα του κόσμου», που αποτελεί και το βασικό άσμα του σήριαλ.

Δείτε το βίντεο με τον χορό του ΕΔΩ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share