Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το καυτό τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που «γκρέμισε» το πλατό

Θεά!

18 Ιανουαρίου 2022 08:51
Το καυτό τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που «γκρέμισε» το πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκόρπισε εγκεφαλικά η Ελισάβετ Δοβλιατίδου με το καυτό τσιφτετέλι της στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Οι Ηλίας Βρεττός, Θοδωρής Φέρρης, Κατερίνα Λιόλιου, Άκης Δείξιμος, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Βάλια Σωμαράκη, Ηλίας Γκρέκος και Κατερίνα Ευγενικού πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν και οι καλεσμένοι ανέβηκαν στην πίστα και χόρεψαν.

Δείτε επίσης: «Μεθυσμένο» τσιφτετέλι μελαχρινών καλλονών που «κόλασε» το πανηγύρι

Βέβαια η καλεσμένη της εκπομπής Ελισάβετ Δοβλιατίδου έκλεψε την παράσταση με το καυτό της τσιφτετέλι. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του survivor σηκώθηκε και λίκνισε το κορμί της και «γκρέμισε» το πλατό της εκπομπής στον ΣΚΑΪ!

Η Κατερίνα Λιόλου σηκώθηκε και άρχισε να ερμηνεύει το τραγούδι «Γλυκέ μου τύραννε» με την Ελισάβετ Δοβλιατίδου να σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι και να σκορπά εγκεφαλικά!

Τουρκάλα... ταράζει τους Έλληνες με το τσιφτετέλι της

Είτε όρθια είτε ξαπλωμένη στο πάτωμα, είχε… χίλιους και έναν τρόπους να ξεσηκώσει το πλήθος με την κίνησή της, η οποία… τάραξε και τους Έλληνες, που έχουν σημειώσει πάνω από 96.000 προβολές στο YouTube, κολάζοντας όπως και μερικές κοπέλες σε άλλη εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο:

Τσιφτετέλι κόλαση: 40αρα «γκρεμίζει» το μαγαζί και βάζει «φωτιά»

Μια γυναίκα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι που χορεύει! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα απολαμβάνει τον χορό της πάνω στην πίστα, ενώ μάλιστα καταχειροκροτείτε και από τον κόσμο. Παράλληλα, απολαύστε το αισθησιακό τσιφτετέλι διάσημης ηθοποιού που μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά.

Απολαύστε το τσιφτετέλι παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share