Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκέτη λεβεντιά: 5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε (Video)

Τα views πήραν «φωτιά»

17 Ιανουαρίου 2022 08:29
Σκέτη λεβεντιά: 5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει έναν 5χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει σήμερα, έναν μικρό λεβέντη που χόρεψε τρομερά. Το βίντεο στο Youtube πήρε "φωτιά" από τα views...

Μετά από έναν πιτσιρικά που χόρεψε ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του, ανακαλύψαμε έναν μπόμπιρα, ο οποίος χόρεψε καλύτερα και από έναν ενήλικα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα πανέμορφο αγοράκι να χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο, το οποίο φυσικά και το έμαθε σε σχολή χορού... Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Της γερακίνας γιος", ο μικρός μαθητής ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει τους πάντες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

35χρονος μερακλής γαμπρός χορεύει βαρύ ελληνικό ζεϊμπέκικο και "διαλύει" το διαδίκτυο!

Πάθαμε πλάκα με τον μερακλή γαμπρό, ο οποίος χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο. Τα views πήραν φωτιά! Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που ανακάλυψε το Athensmagazine.gr, ένας γαμπρός ξεσήκωσε τους πάντες με τον χορό του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Πατέρας και κόρη χορεύουν το πιο... τρυφερό ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτούνται Υπό τους ήχους του Δημήτρη Μητροπάνου, ο άνδρας απολαμβάνει τη στιγμή. Δείτε το βίντεο αλλά και τα views παρακάτω:

Ξεχείλισε η τεστοστερόνη: Το θρασύ ζεϊμπέκικο κούκλου ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να ανατριχιάσουν

Είναι ο ορισμός του απόλυτου αρσενικού κι αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που τον βλέπουμε να χορεύει ζεϊμπέκικο αφού τρέμει η γη.

Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Γκλέτσο που το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που τον είδαμε να χορεύει.

Σε πανηγύρι στον Άγιο Κωνσταντίνο είχε βρεθεί ο διάσημος ηθοποιός πριν λίγο καιρό και απέδειξε περίτρανα πως ακόμη κι αν έχει περάσει τα 50 παραμένει πόλος έλξης για όλες τις γυναίκες αφού η τεστοστερόνη ξεχειλίζει από μέσα του. Χαρακτηριστικό στο βαρύ χορό του είναι ο "κρότος" που ακούγεται κάθε φορά που χτυπά τα πόδια του στην πίστα και κάνει τους πάντες να ανατριχιάζουν.

Δείτε εδώ το θρασύ του ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share