Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν - Όταν είδαν, τα έχασαν

Απίστευτο!

14 Ιανουαρίου 2022 10:31
Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν - Όταν είδαν, τα έχασαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά του, τι κάνει ο σκύλος, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές. Θα μείνετε άφωνοι.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του. Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες. Δείτε το, είναι τρομερό:

Άφησε το σκύλο του να πεθάνει κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς τροφή και νερό

Καταγγελία εις βάρος του άνδρα που άφησε τον σκύλο του αλυσοδεμένο και εκτεθειμένο διαρκώς στον ήλιο χωρίς φαγητό και νερό με αποτέλεσμα το ζώο τελικά να πεθάνει σ’ ένα χωράφι στη μέση του πουθενά μακριά από τον οικισμό του Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Αιγιαλείας στην Αχαΐα κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου ο φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια».

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την τραγική μεταχείριση ενός σκύλου καθώς λίγο καιρό πριν το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που δείχνει έναν άντρα να βάζει ένα σκυλάκι μέσα στο ηλεκτρονικό παιχνίδι με τη δαγκάνα.

Ο σύλλογος ενημερώθηκε για τα όσα υπέστη αυτό το πλάσμα από την κακομεταχείριση του μόνο όταν εντοπίστηκε νεκρό να κείτεται στο έδαφος δεμένο με την αλυσίδα, κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς στάλα νερού και ίχνος φαγητού.

Ήταν χωρίς νερό και τροφή

«Κάποιοι το βλέπανε, όπως κι αυτοί που μας ενημέρωσαν, αλλά ούτε του έβαλαν οι ίδιοι λίγο νερό ούτε ειδοποίησαν όσο ήταν ζωντανό και μπορούσε να σωθεί. Πέθανε από δίψα και ζέστη.

Δεν είχε στάλα νερού εδώ και μέρες, δεν είδε ίχνος ίσκιου να σταθεί αν και ένα μέτρο πιο πέρα ήταν μια ελιά με κάποιο ίσκιο που κάπως θα βοηθούσε, αλλά δεν έφτανε λόγω της αλυσίδας του.

Καταγγείλετε περιπτώσεις κακοποίησης, είναι πολλές το ξέρουμε, αλλά πλέον θα κόβονται και τα διοικητικά πρόστιμα και αυτό ελπίζουμε να συντελέσει στη μείωσή τους. Βάλτε ένα μπολ με νερό στο σκυλί που βλέπετε πως δεν έχει, μην το βαπτίζετε υπόθεση αλλουνού και προσπερνάτε» αναφέρει ο φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια».

Το δύστυχο πλάσμα δεν μπορούσε να πάει στη σκιά του δέντρου εξαιτίας της αλυσίδας του

Η Αστυνομία κατάφερε να βρει τα στοιχεία του «ιδιοκτήτη» του σκύλου, αλλά όχι τον ίδιο καθώς απουσίαζε από το σπίτι του κι έτσι δεν συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share