Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Νύφη πέταξε τα παπούτσια και χόρεψε τσιφτετέλι - Αναστάτωσε τους πάντες

Το ευχαριστήθηκε!

12 Ιανουαρίου 2022 07:11
Νύφη πέταξε τα παπούτσια και χόρεψε τσιφτετέλι - Αναστάτωσε τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ημέρα του γάμου είναι μια μέρα χαράς και ξεφαντώματος, για αυτό και όλοι όσοι παραβρίσκονται δίνουν την ψυχή τους. Ειδικά ο γαμπρός και η νύφη!

Αυτή η νύφη στο παρακάτω βίντεο, χόρεψε ένα τσιφτετέλι, και φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκε στο έπακρο. Έβγαλε τα ψηλά παπούτσια της, αδιαφορώντας για την εικόνα της, και αφέθηκε στη μουσική και στον ρυθμό, όπως και αυτή εδώ που χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Είναι πανέμορφη και το δείχνει, και φαίνεται να λάμπει από ευτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι την καταχειροκρότησαν. Δείτε το βίντεο:

Το τσιφτετέλι σε νυχτερινό κέντρο που άφησε… στον τόπο κορυφαίο τραγουδιστή

Στα νυχτερινά κέντρα τα τσιφτετέλια βρίσκονται… στην ημερήσια διάταξη και ορισμένα είναι και κολασμένα, σαν αυτό της γυναίκας που άφησε… στον τόπο κορυφαίο τραγουδιστή.

Ο εν λόγω ερμηνευτής, βέβαια, είναι ξακουστός για το γεγονός, ότι ξέρει πως να δημιουργήσει… κέφι στους θαμώνες του και είναι επόμενο, φυσικά, να σηκωθούν εντυπωσιακές παρουσίες στην πίστα και να αρχίσουν να λικνίζονται, όπως έγινε σε αυτή την περίπτωση.

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδούσε, λοιπόν, και η κυρία δε σταματούσε να χορεύει και να τρελαίνει όλο το μαγαζί, κάνοντας τη διαφορά μεταξύ όσων σηκώθηκαν με την φοβερή της κίνηση.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share