Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σταμάτησε να... μουρμουρίζει κι άρχισε να χορεύει - Το βαρύ ζεϊμπέκικο που μας άφησε άφωνους

Μοναδικός!

10 Ιανουαρίου 2022 08:51
Σταμάτησε να... μουρμουρίζει κι άρχισε να χορεύει - Το βαρύ ζεϊμπέκικο που μας άφησε άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" φιλοξενεί πάντα μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz και η πίστα του έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς και ειδικότερα από ζεϊμπέκικα.

Μια τέτοια στιγμή έζησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι όταν ο μεγάλος ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου σηκώθηκε να χορέψει όσο η Γλυκερία τραγουδούσε το "τρελοκόριτσο". Ο ηθοποιός απέδειξε πως το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή και έβαλε "φωτιά" στην πίστα. Μπορεί να τον έχουμε αγαπήσει μέσω της κωμικής σειράς "Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" και να μας χαρίζει άφθονο γέλιο, όμως αυτό το ζεϊμπέκικο σοβάρεψε την κατάσταση! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός μας καθηλώνει, δείτε εδώ τα... κρυφά ταλέντα πασίγνωστου ηθοποιού.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους που τον καταχειροκροτούσαν όσο εκείνος χόρευε ήταν και η γυναίκα του, Νατάσα Ασίκη που φέτος την απολαμβάνουμε σαν guest μαζί του στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Ο Αντώνης Αντωνίου σπάνια εμφανίζεται σε εκπομπές και προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, σίγουρα όμως μετά από αυτό το ζεϊμπέκικο όλοι θα έχουν να θυμούνται και κάτι ακόμη εκτός από το ταλέντο του στη υποκριτική.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Βροχή" από πιάτα και γαρύφαλλα - Το βαρύ ζεϊμπέκικο που προκάλεσε ανατριχίλα

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα, εδώ μπορείτε να δείτε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζεϊμπέκικα που όλες τις γυναίκες να παραληρούν.

Το "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης που μόλις άκουσε το τραγούδι "Μ' αεροπλάνα και βαπόρι" που ερμήνευε η Φωτεινή Βελεσιώτηου σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο που θύμισε άντρα παλαιάς κοπής και τα πιάτα έπεφταν βροχή στα πόδια του.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share