Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Θα πάθετε πλάκα!

4 Ιανουαρίου 2022 08:05
Το βαρύ ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια το μοναδικό κομμάτι “απόψε θέλω να πιω”. Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη με αναπηρικό αμαξίδιο που... Σοκ! (video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καμία πίστα και κανένα σπασμένο πιάτο – Χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι της και το διαδίκτυο παραληρεί

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτός ακριβώς απέδειξε και η νεαρή κοπέλα που έχει τρελάνει το Instagram. Τυχαία πέσαμε πάνω στο βίντεο που ακολουθεί όπου μια εντυπωσιακή κοπέλα χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι του σπιτιού τους και αποδεικνύει περίτρανα πως δεν χρειάζεται καμία πίστα, κανένα βουνό από γαρύφαλλα και κανένα σπασμένο πιάτο για να δείξεις το ταλέντο σου και να αποθεωθείς.

Μπορεί το βίντεο να διαρκεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα αλλά σίγουρα κανείς δεν το χορταίνει με την πρώτη φορά και το βλέπει ξανά και ξανά.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Το ζεμπέκικο που του στέρησε την ζωή: Πάνω στην "στροφή" έγινε το μοιραίο!

Δείτε στο Athensmagazine.gr τον απολαυστικό χορό της νεαρής:

Το σπάνιο και μάγκικο ζεϊμπέκικο που προκαλεί ανατριχίλα

Ο Γιώργος Ζαμπέτας είναι ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών όλων των εποχών, έχοντας γράψει σπουδαία ιστορία στο λαϊκό τραγούδι, αλλά ορισμένες φορές σηκωνόταν για το δικό του, παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο.

Ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια είναι το «Αλήτη μ' είπες μια βραδιά», το οποίο τραγουδούσε ενίοτε με την Ανθούλα Αλιφραγκή και κάποια στιγμή αποφάσισε να αφήσει το μπουζούκι και το μικρόφωνό του, για να περάσει στην πίστα.

Εκεί βρισκόταν ήδη ο Γιώργος Προβιάς, ο χορευτής του δηλαδή, ο οποίος για ακόμη μια φορά έδινε ρεσιτάλ με το ζεϊμπέκικό του, αλλά αυτή την φορά ο Ζαμπέτας κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο συνθέτης, λοιπόν, αποφάσισε σε ζωντανή μετάδοση να ρίξει ένα σπάνιο και μάγκικο χορό, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία. Εκτός από το χορό του συνθέτη, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο ενός γαμπρού.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share