Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

72χρονος χορεύει το πιο... ασήκωτο ζεϊμπέκικο και μας μερακλώνει

Πολλά... βαρύς!

16 Δεκεμβρίου 2021 07:26
72χρονος χορεύει το πιο... ασήκωτο ζεϊμπέκικο και μας μερακλώνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζεϊμπέκικο... από άλλες εποχές χόρεψε ένας 72χρονος άνδρας, ο οποίος φρόντισε... να μας μερακλώσει με τον χορό του, δείχνοντας αν μη τι άλλο μαγκιά και αρχοντιά με το φοβερό του στυλ.

Τη στιγμή, που ξεκίνησε το τραγούδι του, ο εν λόγω άνδρας έβαλε το γιλέκο στον ώμο του, κράτησε το καπέλο στο κεφάλι του και άρχισε να χορεύει ένα από τα πιο ωραία ζεϊμπέκικα, που έχουμε δει, ξεσηκώνοντας άπαντες στην πίστα, όπως έκανε και το πολυσυζητημένο πρόσωπο που είχε μόλις βγει από το ριάλιτι.

Με αυτό τον τρόπο έδειξε, ότι ο χορός αυτός δεν κοιτάζει καμία ηλικία κι εμείς τον απολαύσαμε, το δίχως άλλο, αναφορικά με τις ικανότητές του. Ό,τι κι αν πούμε για την περίπτωσή του, μπροστά σε αυτό το «βαρύ» ζεϊμπέκικο, θα είναι λίγο.

Δείτε το βίντεο:

Ο μπαμπάς της νύφης χάρισε στο γάμο της το καλύτερο δώρο με το πιο συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο

Τα ζεϊμπέκικα σε γάμους είναι κάτι ξεχωωριστό, ειδικά όταν αυτό γίνεται από τους οικείους του γαμπρού ή της νύφης, με τον μπαμπά της νύφης σε αυτή την περίπτωση να χαρίζει ως δώρο στο ζευγάρι έναν από τους πιο συγκλονιστικούς χορούς που έχουμε δει.

Η λεβέντικη στάση του ήταν ορατή από την αρχή, με τον πατέρα να σηκώνεται μόλις ακούστηκε η «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου και να μας συγκινεί, όταν άρχισε να χορεύει, επιδεικνύοντας τρομερές ικανότητες.

Η νύφη, με έντονη τη συγκίνηση στα μάτια της, τραγουδούσε και τον ενθάρρυνε, όπως έκανε και ο γαμπρός του, με τη στιγμή να είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες σε αυτό το γάμο χάρη σε αυτό τον μάγκα μπαμπά.

Δείτε το βίντεο:

Κέρδισε το χρυσό και το γιορτάζει με το πιο τρελό ζεϊμπέκικο όλων των εποχών

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πάμπολλα και δεν ήταν λίγα αυτά που μας άφησαν άφωνους, αλλά σίγουρα κάτι αντίστοιχο με το ζεϊμπέκικο αυτού του αθλητή δεν έχουμε ξαναδεί.

Ο λόγος για το Λευτέρη Πετρούνια, τον "άρχοντα των δαχτυλιδιών" όπως τον αποκαλούν μιας και τα χρυσά μετάλλια που έχει στην κατοχή του δεν είναι και λίγα. Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο κέρδισε ο διάσημος αθλητής και το γιόρτασε με έναν δικό του τρόπο και ένα... τρελό ζεϊμπέκικο βάζοντας "φωτιά" στο Μόντρεαλ.

Το κέφι άναψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Πετρούνια να παίρνει τη σκυτάλη από τους υπόλοιπους, να χορεύει ζεϊμπέκικο με την ψυχή του, ενώ το έντονο χειροκρότημα προκάλεσε όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας στην κυριολεξία τούμπες στον αέρα!

Δείτε το "τρελό" ζεϊμπέκικο του Λευτέρη Πετρούνια:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share