Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το βασανιστικό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που είχε κάνει ακόμα και τον Κώστα Βουτσά να χορέψει μαζί της

Κόλαση!

9 Δεκεμβρίου 2021 07:52
Το βασανιστικό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που είχε κάνει ακόμα και τον Κώστα Βουτσά να χορέψει μαζί της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια της ελληνικής τηλεόρασης που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε παιδιά" το 2009!

Η γυναίκα που σηκώθηκε να χορέψει τον Σαλονικιό που ερμήνευσε ο Νίκος Μαρκόπουλος ξεσήκωσε όλο το πλατό! Ένας από τους βασικούς καλεσμένους τότε στην εκπομπή ήταν και ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς! Όταν ακόμα η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου προβαλλόταν στην ΝΕΤ!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η γυναίκα με το που σηκώθηκε να χορέψει οι καλεσμένοι της εκπομπής της πέταγαν λουλούδια αλλά και απολάμβαναν τις χορευτικές της ικανότητες!

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει απολαύσει καλλίγραμες γυναίκες να λικνίζονται με την μουσική και να χορεύουν τα καλύτερα τσιφτετέλια που έχουμε δει ποτέ!

Λίγο μετά ο Κώστας Βουτσάς σηκώθηκε να την συνοδεύσει στο τσιφτετέλι της σαν σωστός τζέντλεμαν!

Απολαύστε εδώ στο Athensmagazine.gr το βίντεο που σας βρήκαμε:

Το άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας που σήκωσε όλο το μαγαζί "στον αέρα"!

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

O λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η καυτή τραγουδίστρια έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δείτε την εδώ να χορεύει ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο όπως μόνο εκείνη άλλωστε θα μπορούσε.

Δείτε το βίντεο με το καυτό της τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share