Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι σε μαγαζί και... τρελαίνει κόσμο

Βάζει "κάτω" τις 30χρονες

7 Δεκεμβρίου 2021 08:14
Γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι σε μαγαζί και... τρελαίνει κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι που θα ζήλευαν πολλές νέες γυναίκες, χόρεψε μια γιαγιά, η οποία έδωσε την ψυχή της και το καταευχαριστήθηκε. Μας απέδειξε μάλιστα, πως δεν παίζει ρόλο η εικόνα, αλλά το να ζεις την κάθε στιγμή της ζωής.

Έχουμε δει νύφες -δείτε εδώ το χορό μιας νύφης- και καυτές γυναίκες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά η συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον. Η γιαγιά χόρεψε τσιφτετέλι σε κέντρο διασκέδασης στη Ζάκυνθο, και τη θαυμάσαμε. Μακάρι όταν φτάσουμε τα χρόνια της να έχουμε την ενέργεια της και την όρεξη για ζωή.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

Αναστέναξε το διαδίκτυο: Το αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι πανέμορφης τραγουδίστριας που κόλασε τους πάντες

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς. Αυτή τη φορά όμως, το σπάνιο τσιφτετέλι αυτής της τραγουδίστριας κόλασε τους πάντες.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από 17 χρόνια μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι τραγουδιού Fame Story. Φυσικά, το μοναδικό της ταλέντο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο κι έτσι η καριέρα της εκτοξεύτηκε κι έφτασε στις μεγαλύτερες πίστες και στη δισκογραφία. Ο λόγος φυσικά για την Ελεάνα Παπαϊωάννου που όπως απέδειξε το ταλέντο της δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η συνάδελφος της Κατερίνα Λιόλιου η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σηκώθηκε και χόρεψε ένα άκρως εντυπωσιακό τσιφτετέλι που έκανε τα πιάτα να σπάνε κατά δεκάδες στα πόδια της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το τσιφτετέλι νεαρής ηθοποιού που "ανάγκασε" τον Παπαδόπουλο να χορέψει.

Δείτε το βίντεο με το "κολασμένο" τσιφτετέλι της Ελεάνας Παπαϊωάννου:

Γυναίκα προκαλεί χαμό με το τσιφτετέλι της σε όλο το διαδίκτυο - To βίντεο έχει 947.880 προβολές

Τα έσπασε όλα με το τσιφτετέλι της, μια όμορφη γυναίκα. Το βίντεο στο Youtube έχει πάρει "φωτιά" με αποτέλεσμα να φτάσει 947.880 προβολές.

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, η οποία στο παρελθόν είχε χορέψει ένα τέλειο τσιφτετέλι στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αναστασία Δρακά ανέβηκε μέχρι και στο τραπέζι, ενώ μάλιστα καταχειροκροτήθηκε απ' όσους βρίσκοντας στο πλατό.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share