Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Νεαρή κοπέλα "διαλύει" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι της

Τους "τρέλανε" όλους!

6 Δεκεμβρίου 2021 08:05
Νεαρή κοπέλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα που ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι δεν έχει ανάγκη ούτε από πίστες, ούτε από τραπέζια ούτε από γαρύφαλλα. Αυτό ακριβώς μας απέδειξε αυτή η όμορφη κοκκινομάλλα που δίνει ένα... ρεσιτάλ χορού στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η κοπέλα κατάφερε μέσα σε μόλις 3 λεπτά και δείχνοντας τις απίστευτες χορευτικές τις ικανότητες να κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της μιας και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι κάτι το μοναδικό.

Το βίντεο στο Youtube έχει 139.334 προβολές και μόλις το δείτε θα καταλάβετε και το λόγο. Ωστόσο, εκτός από το χορό της κοκκινομάλλας, δείτε εδώ το μοναδικό τσιφτετέλι μιας νύφης.

Δείτε το βίντεο:

Τσιφτετέλι: Χαμός στο διαδίκτυο με τον αισθησιακό χορό χορεύτριας

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και αυτή η χορεύτρια μας το αποδεικνύει με τα λικνίσματά της, τα οποία καθήλωσαν τους πάντες, όπως συνέβη και με το τσιφτετέλι καλλονής τραγουδίστριας.

Μπορεί να είναι παλιό αλλά παραμένει διαχρονικό. Η γυναίκα στο παρακάτω βίντεο λικνίζεται, με τους ανθρώπους πίσω να είναι αφοσιωμένοι στο τραγούδι, και το κοινό να μην παίρνει τα μάτια από πάνω της. Φυσικά στο τέλος καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share