Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κολάζει» κόσμο - Χορεύει τσιφτετέλι και κάνει ένα μαγαζί «γης μαδιάμ»

Μοναδική

5 Δεκεμβρίου 2021 07:24
«Κολάζει» κόσμο - Χορεύει τσιφτετέλι και κάνει ένα μαγαζί «γης μαδιάμ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ανέβηκε στην πίστα και "τρέλανε" τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Με το βίντεο θα πάθετε πλάκα.

Αυτή η γυναίκα σίγουρα είναι από τις πιο καυτές και σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά. Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που... μοίρασε εγκεφαλικά! Παράλληλα, απολαύστε το "καυτό" τσιφτετέλι της Έλενας Παπαρίζου επί σκηνής που "γονάτισε" τους θαυμαστές της!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Χέλι» η Στικούδη: Το «καυτό» της τσιφτετέλι που «αγγίζει» τις 2.000.000 προβολές στο youtube

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συλλεκτικό βίντεο με τον εκρηκτικό χορό της Κατερίνας Στικούδη στην εκπομπή "Στην υγειά μας" από την εποχή που προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ!

Η τραγουδίστρια, που ήταν μοντέλο ακόμα τότε, βρέθηκε καλεσμένη στην αντίστοιχη εκπομπή που παρουσίαζε ο ηθοποιός στην κρατική τηλεόραση, που με το «καυτό» της τσιφτετέλι, κατάφερε μέχρι και την Γλυκερία να σπάει πιάτα για χάρη της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share