Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022

Υποπτευόταν πως η γυναίκα του χτυπάει το παιδί τους - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

25 Νοεμβρίου 2021 11:34
Υποπτευόταν πως η γυναίκα του χτυπάει το παιδί τους - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άντρας που υποπτευόταν ότι η γυναίκα του χτυπούσε το μωρό τους τρομοκρατήθηκε όταν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης την κατέγραψε να κακοποιεί το παιδί.

Ο ανήσυχος πατέρας είχε βάλει κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους στην Ινδία αφότου άρχισε να υποπτεύεται την συμπεριφορά της συντρόφου του προς το παιδί τους.

Αλλά αντί να τον ηρεμήσει, το βίντεο έδειξε ότι δυστυχώς είχε δίκιο.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να ταρακουνάει και να χτυπάει το μωρό καθώς εκείνο κάθεται στο κρεβάτι. Αρχικά φαίνεται να παίζει μαζί του, αλλά σύντομα τον σπρώχνει με την βία και του χτυπάει επανειλημμένα την πλάτη.

Το μωρό παραμένει ακίνητο καθώς εκείνη του χτυπά με μανία την πλάτη – δείχνοντας ότι ίσως είναι συνηθισμένο σε αυτό. Τα χέρια της κινούνται γρήγορα στον αέρα καθώς χτυπά το μωρό – και σταματά μόνο για να φτιάξει τα βραχιόλια της.

Στην συνέχεια ταρακουνάει δυνατά το μωρό και το πιάνει ακόμα και από τον λαιμό. “Υποπτευόμουν ότι η γυναίκα μου χτυπάει τον γιο μας, έτσι έβαλα κάμερα ασφαλείας στο σπίτι”, είπε ο σύζυγος. Ο άντρας, ο οποίος παραμένει ανώνυμος, έχει ειδοποιήσει τις αρχές.

Δείτε με την ευκαιρία: Νόμιζε η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε λόγο βλάβης. Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share