Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και ξετρέλανε όλους τους άντρες

Απίστευτη!

24 Νοεμβρίου 2021 08:07
Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και ξετρέλανε όλους τους άντρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζεϊμπέκικο: Χαμός και τρελό γλέντι έγινε, όταν όλοι σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν ζεϊμπέκικο. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι όμως μιας κοπέλας, η οποία αποθεώθηκε.

Πρόκειται για ένα λαϊκόχορευτικό γλέντι από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Π. Πέλλας από το 2017. Από όσο βλέπουμε όλοι έχουν ταλέντο στο χορό, αλλά αυτή η κοπέλα μας άφησε άναυδους.

Σηκώθηκε και όλοι γονάτισαν για να την χειροκροτήσουν, και οι άνδρες μαζί. Ενώ συνεχίζει το γλέντι, βλέπουμε να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο. Παράλληλα δείτε και το θεαματικό ζεϊμπέκικο αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους

Δείτε το βίντεο:

Μεγαλείο ψυχής: Χορεύει στο αναπηρικό του αμαξίδιο το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο

Πολλές φορές έχουμε αναφέρει την φράση περί μεγαλείου ψυχής, αλλά αυτή είναι πιο αντιπροσωπευτική από ποτέ στην περίπτωση ενός συνανθρώπου μας, ο οποίος χορεύει στο αναπηρικό του αμαξίδιο ένα υπέροχο ζεϊμπέκικο.

Οι ομάδες σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου, στο πλαίσιο ενός All Star Game που έγινε στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, με τον έναν εκ των παικτών να θέλει να χορέψει και να το κάνει, κερδίζοντας άπαντες.

Αληθινός λεβέντης χορεύει το πιο υπέροχο ζεϊμπέκικο στο αναπηρικό του αμαξίδιο

Συμπαίκτες και αντίπαλοι… έκαναν άκρη για να χορέψει εκείνος και το κοινό τον αποθέωσε, με τον ίδιο να κάνει μια διαφορετική κατάθεση ψυχής, που αποτυπώθηκε σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ζεϊμπέκικα, που έχουμε δει, σαν εκείνο του 59χρονου μάγκα.

Δείτε το βίντεο:

Έφυγε λεβέντης: Το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη πριν από τη μοιραία νύχτα

Ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει στο μυαλό πολλών ως ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και δημιουργός, με πολλά τραγούδια του να βρίσκονται ακόμη στην κορυφή, αλλά σίγουρα θα «χαραχθεί» στη μνήμη για τη λεβεντιά του, που αποτυπωνόταν ακόμη και στο ζεϊμπέκικό του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί πριν από τη μοιραία νύχτα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον χορό του να είναι… ασήκωτος και να τρελαίνει άπαντες στο πλατό. Το σκηνικό έγινε πιο σκοτεινό και ήταν ιδανικό για το «βαρύ» του ζεϊμπέκικο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share