Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το θεαματικό ζεϊμπέκικο αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους

Μοναδική!

22 Νοεμβρίου 2021 08:07
Το θεαματικό ζεϊμπέκικο αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε πώς βαρύ ζεϊμπέκικο μπορεί να χορέψει μόνο ένας άντρας; Το ζεϊμπέκικο θέλει ψυχή κι αν την έχεις, όχι απλά θα χορέψεις αλλά θα καταχειροκροτηθείς κιόλας.

Αυτό ακριβώς έγινε κι όταν αυτή η πανέμορφη αθλήτρια εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή και ο ίδιος ο παρουσιαστής της ζήτησε να χορέψει μιας και ήδη γνώριζε τις ικανότητές της. Και τελικά δικαιώθηκε καθώς ήταν άκρως εντυπωσιακή!

Ο λόγος για την Έρρικα Πρεζεράκου, τη γνωστή αθλήτρια του στίβου -διαβάστε εδώ τα λόγια της μετά το ατύχημα που είχε- που απ' ότι φαίνεται ο τσαμπουκάς της και η ψυχή της βγαίνουν σε έναν και μόνο χορό!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ζεϊμπέκικο: Ο συγκλονιστικός χορός του Παντελή Παντελίδη πριν από τη μοιραία νύχτα

Ο Παντελής Παντελίδης θα μείνει στο μυαλό πολλών ως ένας εξαιρετικός τραγουδιστής και δημιουργός, με πολλά τραγούδια του να βρίσκονται ακόμη στην κορυφή, αλλά σίγουρα θα «χαραχθεί» στη μνήμη για τη λεβεντιά του, που αποτυπωνόταν ακόμη και στο ζεϊμπέκικό του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε εμφανιστεί πριν από τη μοιραία νύχτα στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον χορό του να είναι… ασήκωτος και να τρελαίνει άπαντες στο πλατό. Το σκηνικό έγινε πιο σκοτεινό και ήταν ιδανικό για το «βαρύ» του ζεϊμπέκικο.

Το «βαρύ» ζεϊμπέκικο πριν από το τροχαίο

Η εκπομπή αυτή είχε προβληθεί τα Χριστούγεννα του 2015, δύο δηλαδή μήνες πριν από το θανατηφόρο τροχαίο, με τον Παντελίδη να φεύγει… ως λεβέντης από αυτό τον κόσμο. Έτσι, άλλωστε, θα τον θυμούνται όλοι, όπως και στην περίπτωση της γυναίκας που χόρεψε το πιο απρόσμενα και λεβέντικο ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share