Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό και "αναστατώνουν" τους πάντες

Τα... "έσπασαν"!

10 Νοεμβρίου 2021 08:17
Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε ξεσηκώσει την ελληνική τηλεόραση, όταν κάποιες γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι -δείτε εδώ το χορό-, και μας έκαναν να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Οι κοπέλες αυτές ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους τις παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Τσιφτετέλι: Αυτός είναι ο πιο επικός χορός της ιστορίας

Μπορεί να έχουμε δει πολλά αισθησιακά τσιφτετέλια, που μας έχουν τρελάνει, σαν εκείνο των δύο «καυτών» ηθοποιών, αλλά υπάρχουν κι εκείνα, που μας κάνουν να… πέσουμε στα πατώματα από τα γέλια, όπως το μοναδικό «διαμαντάκι» που πρόσφερε άνδρας σε μεσημεριανή εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε ένα ρεπορτάζ στη διάρκεια της εκπομπής «Μεσημέρι», όταν εκείνη ακόμη προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας το τσιφτετέλι του Χρήστου Καλλιμάνη, που είναι… διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Πρόσφερε ένα μοναδικό «διαμάντι» ο Χρήστος Καλλιμάνης

Ο τελευταίος φρόντισε να του επιφυλάξει μια τρομερή έκπληξη, εμφανιζόμενος στο πλατό και ξεκινώντας να κάνει… τα δικά του, προσφέροντας ίσως το μεγαλύτερο έπος, που έχουμε δει στον αέρα εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share