Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άφησε τις... πισίνες κι έπιασε τις πίστες - Το ζεϊμπέκικο που "γκρέμισε" το πλατό

Μοναδικός!

8 Νοεμβρίου 2021 07:50
Άφησε τις... πισίνες κι έπιασε τις πίστες - Το ζεϊμπέκικο που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζεϊμπέκικο: O Αντώνης Βλοντάκης αν μη τι άλλο είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες της ελληνικού αθλητισμού. Διατηρεί low profile και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες. Ωστόσο, σε μία από αυτές τα κατάφερε και πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Καλεσμένος είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κι ενώ ο Δημήτρης Μπάσης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το γνωστό τραγούδι "τρελοκόριτσο", ο διάσημος πολίστας και ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και έκανε όλες τις γυναίκες να παραληρούν με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο του.

Δείτε παρακάτω το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού πολίστα:

"Πανικός" με το... απρόσμενο ζεϊμπέκικο της ηθοποιού που καθήλωσε τους πάντες

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικά αντρικός χορός; Μέγα λάθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "Μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... "έκοψε" το γέλιο! Εκτός από την ηθοποιό, δείτε εδώ μια τραγουδίστρια που χόρεψε εξίσου ένα τρομερό ζεϊμπέκικο.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share