Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το τσιφτετέλι της Ελληνίδας δημοσιογράφου στον Σπύρο Παπαδόπουλο με τις 1.000.000 προβολές!

Κορίτσαρος!

6 Νοεμβρίου 2021 10:06
Το τσιφτετέλι της Ελληνίδας δημοσιογράφου στον Σπύρο Παπαδόπουλο με τις 1.000.000 προβολές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην πρόσφατη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» εμφανίστηκε η δημοσιογράφος, Αναστασία Δρακά και ανέβασε τη θερμοκρασία όταν σηκώθηκε να χορέψει -σε ρυθμούς τσιφτετελιού- το «Μία είναι η ουσία» που ερμήνευε η Γλυκερία. Από την άλλη, δείτε εδώ μια Ελληνίδα χόρεψε το πιο... ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι.

Η πανέμορφη κοπέλα χόρεψε στους ρυθμούς του "μια είναι η ουσία δεν υπάρχει αθανασία" και γκρέμισε το διαδίκτυο!

Δείτε το καυτό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το κολασμένο τσιφτετέλι διάσημης ηθοποιού που "άναψε φωτιές"

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι.

Μια πασίγνωστη ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη όπου όσο ακουγόταν ο "Σαλονικιός" εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που άφησε τους πάντες άφωνους μιας και δεν έχει συνηθίσει κανέναν σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως και κανείς δεν γνώριζε αυτό το μοναδικό της ταλέντο. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που κάποιος χορός μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το καυτό τσιφτετέλι Ελληνίδας παρουσιάστριας που "κόλασε" τους πάντες.

Δείτε εδώ το τσιφτετέλι της ηθοποιού:

Πάρτε βαθιά ανάσα πριν δείτε την πιο όμορφη χορεύτρια στον κόσμο να χορεύει το πιο ''αισθησιακό'' τσιφτετέλι

Πριν δείτε το παρακάτω βίντεο βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πίεση γιατί με το τσιφτετέλι αυτής της γυναίκας σίγουρα θα ζαλιστείτε!

Έχουμε δει κατά καιρούς εντυπωσιακές γυναίκες να χορεύουν τσιφτετέλια και να τρελαίνουν όλους τους υπόλοιπους, όπως είχε κάνει και αυτής της παρουσιάστριας!

Με το στόμα ανοιχτό αφήνει όσους την παρακολουθούν να χορεύει η νεαρή Solmaz από το Ιράν.

Πριν από μερικά χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή σε talent show ξετρελαίνοντας τον κόσμο. Ωστόσο η απόφαση της να χορέψει δημοσίως την οδήγησε στη φυλακή, καθώς όταν ολοκληρώθηκε η εκπομπή και επέστρεψε στην Τεχεράνη συνελήφθη.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση...

Δείτε τον αισθησιακό χορό της!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share