Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Καυτές» στο σήριαλ και στην πίστα: Το τσιφτετέλι των δύο πιο πανέμορφων Ελληνίδων ηθοποιών που χάζεψε τους πάντες

Τρέλαναν όλο το πλατό!

5 Νοεμβρίου 2021 07:49
«Καυτές» στο σήριαλ και στην πίστα: Το τσιφτετέλι των δύο πιο πανέμορφων Ελληνίδων ηθοποιών που χάζεψε τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί οι περισσότεροι να τις γνωρίζουν από την κοινή τους συμμετοχή σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, όπου ομορφαίνουν… επικίνδυνα το πρόγραμμα, ενώ και στην πίστα δείχνουν «καυτές» με το τρομερό τους τσιφτετέλι.

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι… ένας καλός λόγος, για να δει κανείς το «Έλα στη θέση μου» του Alpha, καθώς εκτός από το αναμφισβήτητο υποκριτικό τους ταλέντο, έχουν μια απαράμιλλη ομορφιά, που κάνουν άπαντες να μείνουν «κάγκελο».

Το «καυτό» τσιφτετέλι των Οικονομάκου-Συριοπούλου

Όταν, δε, σηκώθηκαν να χορέψουν στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», έκαναν όλο το πλατό να ξεσηκωθεί, με τις δύο γυναίκες να σέρνουν τον χορό και τους υπόλοιπους να τις αποθεώνουν δικαιολογημένα, όπως έγινε και με το... κορίτσι του Σεφερλή.

Δείτε το βίντεο:

«Κόλαση» στην πίστα: Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση στο πιο ιστορικό τσιφτετέλι της τηλεόρασης!

Το 2020 μας αποχαιρετά και, ανάμεσα στις ουκ ολίγες άσχημες στιγμές, μας επεφύλλασε ένα ιστορικό γεγονός, με τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση να βρίσκονται μαζί στην πίστα και να χορεύουν ένα τσιφτετέλι, που θα μείνει για πάντα σαν κειμήλιο.

Οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να πετυχαίνει αυτή τη μεγάλη συνάντηση και αμέσως μετά να δέχεται πρόσκληση για… νέες συμφιλιώσεις. Στην κοινή τους παρουσία, πάντως, Βανδή και Βίσση έδειξαν, ότι κόντρα δεν υπήρξε ποτέ και το υποστήριξαν με έναν αισθησιακό χορό.

Το... κοινό αισθησιακό τσιφτετέλι Βανδή-Βίσση

Η μουσική άρχισε να παίζει και η Βανδή άρχισε να λικνίζει με μοναδικό τρόπο το σώμα της, με τη Βίσση να ακολουθεί, με συνέπεια να υπάρξει μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της τηλεοπτικής ιστορίας της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share