Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το καυτό τσιφτετέλι δίμετρου μοντέλου που σήκωσε το πλατό "στον αέρα"

Μείναμε κάγκελο!

4 Νοεμβρίου 2021 07:47
Το καυτό τσιφτετέλι δίμετρου μοντέλου που σήκωσε το πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι ένας χορός αισθησιακός και άκρως ερωτικός και όταν μια γυναίκα ξέρει να χορεύει τότε το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι γύρω της θα μείνουν να την κοιτούν με το στόμα ανοιχτό. Αυτό ακριβώς συνέβη κι όταν αυτό το μοντέλο σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τη Μάρα Δαρμουσλή. Μια πραγματική καλλονή με αξιόλογη πορεία στο χώρο του μόντελινγκ που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μοίρασε... εγκεφαλικά σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο πρώτος χορός στην ιστορία της συγκεκριμένης εκπομπής που κολάζει κόσμο, δείτε εδώ το τσιφτετέλι της Ελληνίδας δημοσιογράφου με τις 1.000.000 προβολές.

Η Μάρα Δαρμουσλή σηκώθηκε και χόρεψε με περισσή άνεση το "Μία είναι η ουσία" και τρέλανε τους πάντες με τα αισθησιακά της λικνλίσματα. Απ' 'ότι φάνηκε το μοντέλο έχει κρυφά ταλέντα και μας χαροποίησε ιδιαίτερα που μας τα... αποκάλυψε.

Δείτε εδώ τον απολαυστικό της χορό:

Το κολασμένο τσιφτετέλι διάσημης ηθοποιού που "άναψε φωτιές"

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι.

Μια πασίγνωστη ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη όπου όσο ακουγόταν ο "Σαλονικιός" εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που άφησε τους πάντες άφωνους μιας και δεν έχει συνηθίσει κανέναν σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως και κανείς δεν γνώριζε αυτό το μοναδικό της ταλέντο. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που κάποιος χορός μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το καυτό τσιφτετέλι Ελληνίδας παρουσιάστριας που "κόλασε" τους πάντες.

Δείτε εδώ το τσιφτετέλι της ηθοποιού:

Πάρτε βαθιά ανάσα πριν δείτε την πιο όμορφη χορεύτρια στον κόσμο να χορεύει το πιο ''αισθησιακό'' τσιφτετέλι

Πριν δείτε το παρακάτω βίντεο βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πίεση γιατί με το τσιφτετέλι αυτής της γυναίκας σίγουρα θα ζαλιστείτε!

Έχουμε δει κατά καιρούς εντυπωσιακές γυναίκες να χορεύουν τσιφτετέλια και να τρελαίνουν όλους τους υπόλοιπους, όπως είχε κάνει και αυτής της παρουσιάστριας!

Με το στόμα ανοιχτό αφήνει όσους την παρακολουθούν να χορεύει η νεαρή Solmaz από το Ιράν.

Πριν από μερικά χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή σε talent show ξετρελαίνοντας τον κόσμο. Ωστόσο η απόφαση της να χορέψει δημοσίως την οδήγησε στη φυλακή, καθώς όταν ολοκληρώθηκε η εκπομπή και επέστρεψε στην Τεχεράνη συνελήφθη.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση...

Δείτε τον αισθησιακό χορό της!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share