Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν έβαλε κώλ@ κάτω: Το νέο καυτό τσιφτετέλι που αναστάτωσε! (Video)

Απολαύστε το!

3 Νοεμβρίου 2021 07:49
Δεν έβαλε κώλ@ κάτω: Το νέο καυτό τσιφτετέλι που αναστάτωσε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε το καυτό τσιφτετέλι της Ειρήνης Κολιδά. O Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε το «Ψίθυροι Καρδιάς» κι η Ειρήνη Κολιδά το «έντυσε» με τη σκηνική της παρουσία!

Η Ειρήνη Κολιδά ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor. Το ατύχημα μπορεί να την κράτησε εκτός από νωρίς, αλλά ευτυχώς εμείς την απολαμβάνουμε ακόμα.

Η εντυπωσιακή Ειρήνη βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική επομπή του ΣΚΑΙ στην «Στην υγειά μας» κι όταν σηκώθηκε για να χορέψει το «Ψίθυροι καρδιάς» όλοι απόλαυσαν το τσιφτετέλι της.

Εκτός όμως από την Ειρήνη Κολιδά δείτε και το αισθησιακό τσιφτετέλι καλλονής τραγουδίστριας που "αρρώστησε" τους πάντες.

Δείτε το νέο τσιφτετέλι της Ειρήνης Κολιδά:

Αλληθωρίσαμε: Ανέβηκε στην πίστα και "γκρέμισε" το μαγαζί με το κολασμένο τσιφτετέλι της

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια μας άφησε... άφωνους με το καυτό της τσιφτετέλι. Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που φρόντισε για ακόμη μια φορά να "τρελάνει" τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανιζόταν, με ένα μοναδικό χορό.

Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δε θα την χορτάσουμε ποτέ. Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση της λίστας με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει "φωτιά" στην πίστα και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά το έκανε το... θαύμα της. Εκτός όμως, από το τσιφτετέλι της τραγουδίστριας, δείτε εδώ το χορό της Ράνιας Κωστάκη.

Δείτε την Πάολα να χορεύει:

Σεισμός σε τοπικό γλέντι: Νεαρή καλλονή άναψε "φωτιές" με το τσιφτετέλι της!

«Πάταγο» έκανε μια ατρόμητη γυναικάρα σε τοπικό γλέντι, καθώς της η ίδια σηκώθηκε στο τραπέζι, που της έφεραν, και με το κολασμένο της τσιφτετέλι μάζεψε γύρω της όλους τους καλεσμένους.

Η νεαρή κοπέλα «άναψε φωτιές», με τα κλαρίνα πριν να έχουν δώσει το ρυθμό και ορισμένους εκ των καλεσμένων να καλούν τις κυρίες να χορέψουν, έστω και παρεκινδυνευμένα, καθώς έφεραν πλαστικά τραπέζια στη μέση της πίστας.

Η μελαχρινή κουκλάρα, όμως, δεν έδειξε να… κωλώνει και σηκώθηκε στο τραπέζι, χορεύοντας και προκαλώντας αμόκ στους υπόλοιπους καλεσμένους με το λίκνισμά της, με αποτέλεσμα όλοι να έρθουν δίπλα της.

Η στιγμή απαθανατίστηκε και η ίδια φαίνεται ξεκάθαρα πως κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτό το γλέντι, δείχνοντας κυρίως, πως… μπρος στον χορό φόβος δεν υπάρχει.

Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει και με νεαρές καλλονές «έστειλαν» κόσμο με το τσιφτετέλι τους - «Εγκεφαλικά» σε ταβέρνα! (Video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share