Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λεβέντης παππούς χορεύει σε γερμανικό σχολείο ζεϊμπέκικο και ξεσηκώνει… γονείς και μαθητές

Μάγκας!

2 Νοεμβρίου 2021 07:42
Λεβέντης παππούς χορεύει σε γερμανικό σχολείο ζεϊμπέκικο και ξεσηκώνει… γονείς και μαθητές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ελληνικό ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός ξακουστός όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και στο εξωτερικό, με έναν λεβέντη παππού να σηκώνεται σε εκδήλωση γερμανικού σχολείου, ξεσηκώνοντας γονείς και μαθητές με τον χορό του.

Ο εν λόγω άνδρας, όπως ανέφερε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο YouTube, αποχαιρετούσε το σχολείο ύστερα από 26 χρόνια και το έκανε με τον πιο… μάγκικο τρόπο, χάρη σε ένα ζεϊμπέκικο που τους χάζεψε, δείχνοντας εξαιρετικές κινήσεις, όπως έκανε και ο 63χρονος μερακλής σε έτερη εκδήλωση.

Η λεβεντιά του ήταν αυτή, που κέρδισε γονείς και μαθητές, οι οποίοι υποκλίθηκαν απέναντί του, όπως και του άξιζε, με τον παππού να σημειώνει ένα συγκλονιστικό «αντίο» προς το σχολείο, στο οποίο πέρασε μια ολόκληρη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Το πιο ξεσηκωτικό ζεϊμπέκικο στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά - "Κουφάθηκε" από τα σφυρίγματα

"Τρελάθηκε" όλο το πλατό στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με το μοναδικό ζεϊμπέκικο της αγαπημένης ηθοποιού.

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά αλλά σίγουρα όχι κάτι αντίστοιχο. Το "τρελό" αυτό ζεϊμπέκικο δεν γινόταν να το χορέψει κάποια άλλη εκτός από τη Βάνια, κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου που έχει βαλθεί να "κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα" του Νίκου Μουτσινά όπως ο ίδιος λέει. Πώς προέκυψε όμως αυτός ο χορός;

Αφορμή ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου με την οποία από την περσινή σεζόν η Βάνια έχει ξεκινήσει μια άτυπη κόντρα καθώς η παρουσιάστρια από την Κρήτη είναι άκρως εντυπωσιακή και ο παρουσιαστής δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Στη δική της εκπομπή εχθές χόρεψε λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου, κάτι το οποίο δεν μας παραξένεψε μιας και το έχει ξανακάνει.

Η Ματίνα Νικολάου ήθελε να αποδείξει στην Ιωάννα Μαλέσκου πως χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο από εκείνη και μάλιστα μετά το τέλος του υπερπαραγωγικού χορού της δεν δίστασε να προτείνει να κάνει στην παρουσιάστρια ταχύρρυθμα μαθήματα.

Δείτε εδώ τον "τρελό" χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share