Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δακρύσαμε: Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο όλων των εποχών από δύο κορυφαίους ηθοποιούς που μας έκανε να... πέσουμε στα πατώματα

Λιώσαμε...

31 Οκτωβρίου 2021 14:35
Δακρύσαμε: Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο όλων των εποχών από δύο κορυφαίους ηθοποιούς που μας έκανε να... πέσουμε στα πατώματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε συνηθίσει το ζεϊμπέκικο να είναι ένας «βαρύς» και λεβέντικος χορός, αλλά αυτό δε σημαίνει πως κάποιες φορές δε μας έχει κάνει να... ξεκαρδιστούμε σε ορισμένες περιπτώσεις, όπου κάθε άλλο παρά αρχοντικός ήταν.

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έχει προσφέρει τέτοια περιστατικά και σε ένα κορυφαίο μεταξύ αυτών, είδαμε δύο ηθοποιούς όχι απλά να μας κάνουν να γελάσουμε, αλλά να διακωμωδούν με τον πιο ευφάνταστο και χιουμοριστικό τρόπο τον εν λόγω χορό, σε αντίθεση με αγαπημένο δημοσιογράφο που μας μεράκλωσε.

Κάπου θα βρείτε κι εσείς τον εαυτό σας...

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Δημήτρη Σταρόβα, οι οποίοι αποφάσισαν κάποια στιγμή να δείξουν στους υπόλοιπους καλεσμένους τον χορό για κάθε κατηγορία ανθρώπου, τελειώνοντας με εκείνο του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Εξαιρώντας τον χορό του παρουσιαστή της εκπομπής, οι δύο καλλιτέχνες μας έκαναν... να δακρύσουμε, δείχνοντάς μας πώς χορεύει καθένας από εμάς. Το σίγουρο είναι, ότι θα βρείτε και τον εαυτό σας σε αυτό το βίντεο.

Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share