Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αμαρτωλό τσιφτετέλι: Δύο κυρίες σηκώθηκαν στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου! Δευτερόλεπτα μετά, γκρεμίζουν τα πάντα!

Προκάλεσαν "ατυχήματα"!

27 Οκτωβρίου 2021 07:47
Αμαρτωλό τσιφτετέλι: Δύο κυρίες σηκώθηκαν στο πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου! Δευτερόλεπτα μετά, γκρεμίζουν τα πάντα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός έγινε σε παλαιότερη εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», καθώς όχι μία αλλά δύο κυρίες ξεσήκωσαν το πλήθος με τα τσιφτετέλια τους.

Ο λόγος για την Ράνια Κωστάκη και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου, οι οποίες θέλησαν να βάλουν «κάτω» όλες όσες έχουν χορέψει κατά καιρούς στο πλατό της εκπομπής, ενώ χτες σας παρουσιάσαμε και την παίκτρια ριάλιτι με το καυτό της χορευτικό!

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου και η Ράνια Κωστάκη λικνίστηκαν με την ερμηνεία του Γιώργου Μαργαρίτη και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Μάλιστα οι μίνι φούστες που φορούσαν δεν τις εμπόδισαν να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό και να χορέψουν με την καρδιά τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αντέχεις; Το καυτό τσιφτετέλι της κούκλας Ελληνίδας τραγουδίστριας που γονάτισε επί σκηνής τους πάντες!

Το βίντεο προέρχεται από παλαιότερη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου, η οποία με το καυτό τσιφτετέλι της κόλασε τους θαυμαστές της

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο σ-έξι Ελληνίδες τραγουδίστριες και αυτό φροντίζει να το θυμίζει με τις εμφανίσεις της στη σκηνή.

Πριν από λίγους μήνες η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή!

Εκεί η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε επίδειξη των χορευτικών της δυνατοτήτων ανεβάζοντας κατά πολύ το θερμόμετρο παρά το γεγονός ότι εκείνες τις ημέρες επικρατούσε δροσιά σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τσιφτετέλι "κόλαση": Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και "γκρεμίζουν" το πλατό!

Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές φίλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια πριν λίγο καιρό φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αμαρτωλό τσιφτετέλι: Μετά το Survivor πήγε στο "στην υγειά μας" και έπαθε... εγκεφαλικό ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Σε έναν άτυπο διαγωνισμό τσιφτετελιού εξελίχθηκε πρόσφατη εκπομπή του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με παίκτρια του Survivor να προκαλεί εγκεφαλικά στον... Σπύρο Παπαδόπουλος!

Πρώτη «συμμετέχουσα» σε... διαγωνισμό τσιφτετελιού, Ελισάβετ Δοβλιατίδου. Με προτροπή της Σάσα Σταμάτη η πρώην Survivor, η οποία είχε φροντίσει να φορέσει ένα αρκετά σέξι φόρεμα, άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς του τραγουδιού «Γλυκέ μου τύραννε», ξεπερνώντας ακόμα και το καυτό τσιφτετέλι της συζύγου παίκτη του Survivor στην ίδια εκπομπή!

Η βαθμολογία που πήρε μετά την εμφάνισή της ήταν, πάντως, άριστα 10 από τα μέλη της «κριτικής επιτροπής».

Η δεύτερη «διαγωνιζόμενη» ήταν το μοντέλο Χριστιάνα Μούσση το οποίο επέλεξε να λάβει μέρος στον «διαγωνισμό» με το τραγούδι «Αραπίνες» του Βασίλη Τσιτσάνη.

Το μοντέλο μπορεί να μην «βαθμολογήθηκε» αλλά το χειροκρότημα έδειξε ότι το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους παριστάμενους.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Original ζεϊμπέκικο: Πασίγνωστος Έλληνας χορεύει και "τρελαίνει" τους πάντες!

Μετά το ζεϊμπέκικο που ανατρίχιασε όλους τους Έλληνες, βρήκαμε στο Youtube το original ζεϊμπέκικο που έχει "ξετρελάνει" τους πάντες! Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας που χορεύει;

Ο λόγος για τον...

Φώτη Μεταξόπουλο.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος, είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος Έλληνας χορευτής. Έχει διδάξει μαθήματα σε πολλούς Έλληνες και έχει "βάλει" το χέρι του σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Ανακαλύψαμε λοιπόν, τον ίδιο, να χορεύει το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το βίντεο είναι από την εκπομπή "Καλλιτεχνικό καφενείο" της ΕΡΤ.

Δείτε τον:

Λεβέντης χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο και "τρελαίνει" τους πάντες! Το βίντεο έχει 375.340 views!

Ανακαλύψαμε ένα βίντεο στο Youtube, όπου ένας 8χρονος λεβέντης χορεύει απτάλικο ζεϊμπέκικο. Το βίντεο έχει φτάσεις τις 375.340 προβολές.

Μετά τον 5χρονο που χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείται, είδαμε ένα άλλο παιδί να χορεύει απτάλικο, μαζί με έναν μεγαλύτερο άνδρα.

Ο απτάλικος ή αλλιώς αντικρυστός, είναι χορός που χορεύεται από δύο άτομα. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο μικρός μαζί με τον άνδρα, χορεύουν καταπληκτικά και στο τέλος... αποθεώνονται! Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share