Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι καυτής Ελληνίδας που "μοίρασε εγκεφαλικά"

Θεά!

26 Οκτωβρίου 2021 07:38
Το αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι καυτής Ελληνίδας που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσες φορές κι αν τη δούμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα τη χορτάσουμε ποτέ! Για ακόμη μία φορά η καυτή ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και... "μοίρασε εγκεφαλικά". Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που την απολαύσαμε, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα. Η Ράνια Κωστάκη πλησίασε τον Δημήτρη Μπάση ενώ εκείνος τραγουδούσε και χάρισε σε εκείνον έναν από τους πιο απολαυστικούς χορούς!

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

Εντυπωσιακή γυναίκα χόρεψε καυτό τσιφτετέλι και αναστάτωσε το πλατό του... Ant1

Το πλατό του Ant1, αναστάτωσε πριν λίγο καιρό μια πολύ ωραία γυναίκα, με καλλίγραμμες αναλογίες και καμπύλες. Η καλλονή χόρεψε τσιφτετέλι και κόλασε τους πάντες.

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου, την παίκτρια του Your Face Sounds Familiar. Η όμορφη κοπέλα, στο 5ο live του show (15/03), δηλαδή πριν σταματήσει η προβολή λόγω κορωνοϊού, αποφάσισε να λικνιστεί στους ρυθμούς του αραβικού τραγουδιού και η αλήθεια είναι, ότι μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα τσιφτετέλια που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Όμως, εξίσου καλό, ήταν και το τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας στο παρακάτω βίντεο, το κοινό "τρελάθηκε", ενώ η Τάνια προσέλκυσε όλα τα βλέμματα πάνω της. Δείτε το βίντεο:

Το αισθησιακό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που "κόλασε" το Νίκο Βέρτη

Τα καλύτερα τσιφτετέλια κάνουν την "εμφάνιση" τους τις προχωρημένες ώρες που ενώ ρέει λίγο παραπάνω αλκοόλ, φεύγουν και οι ντροπές και εκφράζεσαι πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μία ξανθιά καλλονή, πήρε τη σκυτάλη από το Νίκο Βέρτη, ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε να λικνίζει το κορμί της με τον πιο αισθησιακό τρόπο, φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.

«Θεέ μου, μη», είπε ο τραγουδιστής στην κοπέλα που τα έδωσε όλα πάνω στην πίστα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μοντέλο ηλικίας 28 ετών. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια πίστα παίρνει "φωτιά", δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 36χρονη σηκώθηκε στην πίστα νυχτερινού κέντρου να χορέψει.

Δείτε το βίντεο που θα μείνει σε όλους αξέχαστο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share