Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Ανατριχιαστική μάχη λιονταριών για την κυριαρχία - Κόβει την ανάσα

Σοκαριστικό βίντεο

25 Οκτωβρίου 2021 09:42
Ανατριχιαστική μάχη λιονταριών για την κυριαρχία - Κόβει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λιοντάρι: Χρέος ενός βασιλιά είναι να υπερασπίζεται τη γη του καθώς και να φροντίζει για την ευημερία των υπηκόων του.

Δείτε στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, τι κάνει ο βασιλιάς του ζωικού βασιλείου… για να διατηρήσει το «στέμμα» του…

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Ηλικιωμένο ζευγάρι λιονταριών πέθανε την ίδια στιγμή - Ο λόγος σπαράζει καρδιές

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τρίδυμα λιοντάρια συναντούν το μπαμπά τους για πρώτη φορά - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια θα σας συγκλονίσει

Το Athensmagazine.gr, μετά την ιστορία με τη μάχη 2 λιονταριών, θα σας παρουσιάσει μια συγκινητική ιστορία με τρία λιοντάρια που για πρώτη φορά είδαν το μπαμπά τους. Ποια η αντίδρασή τους;

Ως γνωστόν, αν συναντήσετε για πρώτη φορά τα παιδιά σας θα βιώσετε μια τρομερή εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα. Φανταστείτε τώρα τα παιδιά σας να είναι τρίδυμα και να τα συναντήσετε όλα την ίδια στιγμή... Αυτό ακριβώς συνέβη στο λιοντάρι -βασιλιάς του ζωολογικού κήπου του Όρεγκον-, ο οποίος συνάντησε τα μικρά του για πρώτη φορά.

Στην αρχή το αρσενικό λιοντάρι φαίνεται να ενοχλείται από τα μικρά που αμέσως προσπαθούν να παίξουν με τη χαίτη, την ουρά και τη πλάτη του. Αλλά μετά από λίγο μοιάζει σαν να τα συνηθίζει δείχνοντας που και πού στα τρίδυμα τα απειλητικά του δόντια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σήμερα μπαμπάς και μικρά έχουν πλέον συνηθίσει ο ένας την ύπαρξη του άλλου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου είδαν τον μπαμπά να περιποιείται με αγάπη τα μικρά του!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share