Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίχνει σε ένα μπολ νερό και λεμόνι και τα βάζει στον φούρνο μικροκυμάτων. 3 λεπτά μετά; Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα

Απίθανο τρικ

24 Οκτωβρίου 2021 15:02
Ρίχνει σε ένα μπολ νερό και λεμόνι και τα βάζει στον φούρνο μικροκυμάτων. 3 λεπτά μετά; Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο φούρνος μικροκυμάτων μας γλιτώνει από πολύ χρόνο ζεστάματος ειδικά όταν δεν έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας. Αλλά με τον καιρό στο εσωτερικό του συσσωρεύονται λίπη και καμμένα υπολείμματα. Παράλληλα, δείτε το απόλυτο τρικ για να στύψεις ένα λεμόνι χωρίς να το κόψεις.

Οι περισσότεροι θα γνωρίζουμε πόσο μπελάς είναι να καθαρίσουμε τον φούρνο μικροκυμάτων. Πως λοιπόν να τα καθαρίσουμε γρήγορα και χωρίς κόπο; Γεμίστε ένα μπολάκι με 3/4 μέρη νερό και βάλτε ένα κομμένο στη μέση λεμόνι. Βάλτε το μπολ μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων και θέστε τον σε λειτουργία για 3­5 λεπτά.

Οι υδρατμοί έχουν μαλακώσει τα ξεραμένα λίπη και τώρα μπορείτε να σκουπίσετε με μια υγρή πετσέτα το εσωτερικό του. Για δύσκολους λεκέδες βουτήξτε τη πετσέτα μέσα στο ζεστό νερό και συνεχίστε να σκουπίζετε. Όχι μόνο ο φούρνος μικροκυμάτων θα είναι πεντακάθαρος, αλλά και θα μοσχομυρίζει φρέσκο λεμόνι!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες:

Πήρε νερό, ξύδι και λεμόνι για να καθαρίσει το πάτωμα - Δεν πίστευε στο αποτέλεσμα

Το ξύδι και το λεμόνι είναι δύο υλικά, που δεν νοστιμεύουν μόνο τα πιάτα μας, αλλά μπορούν να φανούν χρήσιμα και στις δουλειές του σπιτιού μας.

Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές χρήσεις του ξυδιού που πραγματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μαζί με το λεμόνι, αποτελούν τα πιο πολυχρηστικά υλικά στο σπίτι μας. Από τη μαγειρική μέχρι τον καθαρισμό και την προσωπική φροντίδα, υπάρχουν ατέλειωτες σπιτικές χρήσεις για το ξύδι. Για την ακρίβεια, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να καθαρίσουμε με το ξύδι.

Νερό λεμόνι και ξύδι για τα πατώματα

Έτσι θα κάνετε... λαμπίκο το πάτωμα

Μία από τις χρήσεις θα μπορούσαν να είναι και το καθάρισμα στα πατώματα. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό, χρησιμοποιώντας αυτά τα δύο τρόφιμα, αν και χρειάζεται... προσοχή στην χρήση τους ειδικά για την υγεία μας.

Ανακατέψτε ένα μέρος λευκού ξιδιού και ένα μέρος νερού και καθαρίστε τα πάντα, από τα ξύλινα πατώματα μέχρι τον πάγκο της κουζίνας. Για να προσθέσετε άρωμα, χρησιμοποιήστε 10-20 σταγόνες από αιθέριο έλαιο (όπως λεμόνι ή τεϊόδεντρο).

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share