Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6χρονος χορεύει ζεϊμπέκικο και «κλέβει» την παράσταση από γαμπρό και νύφη - Το βίντεο με τις 880.229 προβολές

Τους άφησε όλους «κάγκελο»

23 Οκτωβρίου 2021 10:55
6χρονος χορεύει ζεϊμπέκικο και «κλέβει» την παράσταση από γαμπρό και νύφη - Το βίντεο με τις 880.229 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 6χρονος χορεύει ζεϊμπέκικο και «κλέβει» την την παράσταση από τον γαμπρό και τη νύφη, με το βίντεο να έχει σαρώσει φθάνοντας τις 880.229 προβολές.

Δείτε στο Athensmagazine.gr το φοβερό αγοράκι στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όπως είναι φυσικό έχει γίνει viral! Επίσης, δείτε έναν μερακλή πατέρα να χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της κόρης του και "τρελαίνει" τους καλεσμένους

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Θανάση Ευθυμιάδη που έκανε τον Πασχάλη Τερζή να «προσκυνήσει» (Video)

Το ζεϊμπέκικο του Θανάση Ευθυμιάδη έκανε τον Πασχάλη Τερζή να «προσκυνήσει» με τον χορό του. Όταν σηκώθηκε να χορέψει στο πλατό της εκπομπής "Κοίτα τι Έκανες" δεν περίμεναν να δουν το πόσο καταπληκτικά χορεύει.

Ο Πασχάλης Τερζής και ερμήνευε τα "Εννέα Όγδοα" ο γνωστός ηθοποιός μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουμε δει ποτέ. Παράλληλα, δείτε το βίντεο με τον Πασχάλη Τερζή που έχει προκαλέσει πανικό.

Δείτε το μοναδικό ζεϊμπέκικο:

Ξεχείλισε αντρίλα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο που τερμάτισε την τηλεθέαση! (Video)

Δεν άφησε τίποτα όρθιο ο Απόστολος Γκλέτσος στο Στην υγειά μας ρε παιδιά που προβάλλεται κάθε Σάββατο από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Καλεσμένος στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, το βράδυ του Σαββάτου, στο αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε στην Γλυκερία. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μείνει όλη τη βραδιά στην καρέκλα του.

Μόλις οι νότες τον κάλεσαν στο κέντρο της σκηνής, μέσα από το τραγούδι «Της γερακίνας γιος», εκείνος ανταποκρίθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο!

Όπως ήταν επόμενο, μέσα από αυτό τον χορό, ο Απόστολος Γκλέτσος όχι μόνο μαγνήτισε τα βλέμματα παρευρισκομένων και τηλεθεατών αλλά… δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα του!

Απολαύστε τον χορό του πολλά βαρύ Απόστολου Γκλέτσου στο παρακάτω απόσπασμα και «στην υγειά μας ρε παιδιά»! Τη σκυτάλη, αμέσως μετά τον χορό του Απόστολου Γκλέτσου, πήρε ο επίσης βαρύς ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης.

Ακόμα δείτε άλλο ένα ζεϊμπέκικο στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου που έκανε τον παρουσιαστή να λυγίσει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share