Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όλοι πίστευαν πως είναι η καλύτερη νταντά, όμως η κάμερα την κατέγραψε να κάνει κάτι αρρωστημένο στο παιδάκι…

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

22 Οκτωβρίου 2021 17:12
Όλοι πίστευαν πως είναι η καλύτερη νταντά, όμως η κάμερα την κατέγραψε να κάνει κάτι αρρωστημένο στο παιδάκι…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Sarah Gable έκανε κάτι πολύ ανόητο και έπειτα συνειδητοποίησε ότι υπήρχε κάμερα που την κατέγραφε! Η Gable εργάζονταν στο «Παιδική Φροντίδα του Μέλλοντος», κέντρο ημερήσιας φροντίδας στην Πενσυλβάνια. Η 52χρονη Gable, είχε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στα παιδιά.

Στα χαρτιά, ήταν η τέλεια υπάλληλος. Η κάμερα όμως, είχε διαφορετική άποψη. Η κοινότητα έμεινε συγκλονισμένη όταν είδε την Gable να σπρώχνει ένα παιδί 4 ετών κάτω από τις σκάλες! Το περιστατικό μπορεί να πέρασε απαρατήρητο, αλλά η Shawayen Tavares απλά συνέχισε να παρακολουθεί. Η Gable αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρενόχληση, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού και επίθεση.

Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού, δήλωσε ότι η μικρή τραυμάτισε το γόνατό της όταν την έσπρωξε. Τα παιδιά κάνουν λάθη, όλοι το γνωρίζουμε. Αλλά ανεξάρτητα από το τι είχε κάνει το παιδί, δεν άξιζε αυτό το είδος συμπεριφοράς.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο του Athensmagazine.gr:

Όταν η νταντά μπήκε στο σπίτι κατάλαβε πως υπήρχε κάποιος μέσα. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας θα σας κόψει την ανάσα!

Οι κάμερες ασφαλείας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας. Όχι μόνο μπορούν να κρατήσουν ασφαλή την οικογένεια, αλλά καταγράφουν και πράγματα που μερικές φορές μας είναι αδύνατο να πιστέψουμε. Η Jenna Lee Baker ήταν η νταντά ενός 3χρονου παιδιού.

Ενώ είχε βγει έξω για δουλειές, ένας κλέφτης μπήκε στο σπίτι του παιδιού. Όταν η Jenna γύρισε με το μικρό αγόρι, ήξερε αμέσως πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Φώναξε το μικρό παιδί και αμέσως έφυγε από το σπίτι!

Ευτυχώς, ο κλέφτης, που έμοιαζε με έφηβος, τρόμαξε και έφυγε από το σπίτι – αφού έψαξε στην κουζίνα και στα δωμάτια.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ευτυχώς, η Jenna και το μικρό αγόρι δεν έπαθαν τίποτα. Ας ελπίζουμε πως με το βίντεο, η αστυνομία θα καταφέρει να πιάσει τον κλέφτη.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε στην θέση της;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share