Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία στη θάλασσα αλλά τα κύματα ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχαν αλλα σχέδια!

Ανατριχιαστικό!

21 Οκτωβρίου 2021 13:59
Ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία στη θάλασσα αλλά τα κύματα ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχαν αλλα σχέδια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις ακτές της Γαλλίας στη Βρετάνη οι άνεμοι φυσούν δαιμονισμένα και στη θάλασσα δημιουργούνται μεγάλα κύματα που σκάνε με δύναμη στους βράχους.

Τρεις άνθρωποι αποφάσισαν να φωτογραφίσουν την φουρτουνιασμένη θάλασσα, αλλά δεν ήταν αρκετά γρήγοροι και τα κύματα τους καταβρόχθισαν!

Αυτός ο άντρας κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά και είδε περίεργα τετράγωνα... Όταν πλησίασε δεν πίστευε στα μάτια του

Αυτός ο άντρας κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά όταν είδε αυτά τα περίεργα τετράγωνα... Όταν πλησίασε δεν πίστευε στα μάτια του!

Η δύναμη της γης τραβάει την προσοχή μας και μας θυμίζει πως αυτός ο πλανήτης δεν είναι μόνο δικός μας. Στιγμές αγωνίας πέρασαν 4 άτομα! Τα παράξενα της θάλασσας είναι πολλά, δείτε τι παρατήρησε αυτός ο άντρας με την κάμερα

Ενώ είναι εύκολο να ξεχάσουμε την φύση γύρω μας, λατρεύουμε την δύναμη της μητέρας Γης!

Παρόλα αυτά, μερικές φορές, η ομορφιά της μπορεί να υποδεικνύει κάτι επικίνδυνο. Στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό “Isle of Rhe” στην Γαλλία, που είναι ένα μικρό νησάκι, υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα κύματα που αποτυπώνουν το μεγαλείο και την δύναμη της.

είδε τετράγωνα στη θάλασσα

Ενώ είναι εύκολο να ξεχάσουμε την φύση γύρω μας, λατρεύουμε την δύναμη της μητέρας Γης!

Τα κύματα σχηματίζουν κάποια παράξενα μοτίβα. Σχηματίζουν τετράγωνα με αποτέλεσμα να κάνουν τον ωκεανό να μοιάζει με σκακιέρα. Το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που οι τουρίστες μαγεύονται όταν πηγαίνουν στον φάρο για να κοιτάξουν το φαινόμενο από ψηλά!

Παρόλο που φαίνεται περίεργο, στην ουσία προκαλείται από τις δύο θάλασσες που συναντιούνται στο σημείο αυτό.

Ενώ είναι ένα εκπληκτικό θέαμα, είναι πολύ επικίνδυνο καθώς η παλίρροια είναι πολύ πιο δυνατή από ότι έχουν βιώσει οι περισσότεροι. Ευτυχώς, αυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει συνέχεια και έτσι είναι αρκετά ασφαλές να κάνουν μπάνιο οι τουρίστες στο νησί αυτό.

Κοιτούσε τη θάλασσα από ψηλά

Ενώ είναι εύκολο να ξεχάσουμε την φύση γύρω μας, λατρεύουμε την δύναμη της μητέρας Γης!

Ένας ψαράς έπιασε αυτό το πλάσμα και σοκαρίστηκε! Μόλις το δείτε, δε θα πιστεύετε την αντίδρασή του! (video)

Το «σοκ» βίωσε ένας ψαράς, ο οποίος έπιασε ένα μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, με τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και ένα τεράστιο κεφάλι, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τι είναι, ενώ φοβερό είναι αυτό που κατέγραψε η κάμερα με έναν παππού που χάθηκε στην νύχτα!

Όπως και να έχει, το μυστηριώδες θαλάσσιο τέρας, που έπιασε ψαράς, έχει προκαλέσει σάλο στα social media, καθώς κανείς δεν ξέρει τι είναι.

θαλάσσιο τέρας

Το γλοιώδες ον έχει τρία πλοκάμια σαν του χταποδιού και τεράστιο κεφάλι, δυσανάλογο σε μέγεθος με το υπόλοιπο σώμα του πλάσματος. Έχει, δε, πολύ μεγάλο στόμα, ενώ φαίνεται να αναπνέει από ανοίγματα... που βρίσκονται στη θέση που θα έπρεπε να είναι τα μάτια!

«Τι στο καλό, τι είναι αυτό; Μαμά, το βλέπεις αυτό;», ακούγεται στο βίντεο, που ανέβασε στο Tic Toc η Nataliia Vorobok. «Θεέ μου, τι στο διάολο είναι αυτό», απαντά η μητέρα.

Δεν μπορούμε να δούμε από πότε είναι το βίντεο, αλλά έχει συγκεντρώσει ήδη 1,4 εκατομμύρια views και 18,6 χιλιάδες σχόλια!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share