Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο που έχει αγγίξει χιλιάδες χρήστες: Διανομέας ταΐζει αδέσποτα γατάκια κάθε πρωί και βράδυ

Συγκινητικό!

20 Οκτωβρίου 2021 15:06
Βίντεο που έχει αγγίξει χιλιάδες χρήστες: Διανομέας ταΐζει αδέσποτα γατάκια κάθε πρωί και βράδυ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media και έχει αγγίξει χιλιάδες χρήστες με την εικόνα ενός διανομέα να μοιράζει φαγητό σε αδέσποτα γατάκια.

Ο συγκεκριμένος διανομέας κάθε πρωί και βράδυ περνάει από το σημείο και ταίζει τα αδέσποτα γατάκια τα οποία μόλις τον δουν τρελαίνονται, ανταποδίδοντας την αγάπη. Ωστόσο δείτε ένα απίστευτο βίντεο με διάσωση γάτας από κολόνα της ΔΕΗ.

Δείτε το βίντεο με τον διανομέα να μοιράζει φαγητό

Απίστευτο! Γατάκι στην Κρήτη πηγαίνει σε κηδείες και παρηγορεί τους συγγενείς!

Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό αυτό που συμβαίνει στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή ένα γατάκι, το οποίο πηγαίνει σε κηδείες και παρηγορεί τους συγγενείς.

Την αποκαλυπτική ιστορία έφερε στην επιφάνεια ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV. Το γατάκι πηγαίνει σε κηδείες και κουλουριάζεται κάτω από το φέρετρο κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπως αποκαλύπτει ο ιδιοκτήτης γραφείου κηδειών Μιχάλης Πιτσικάκης.

Το τετράποδο το οποίο αντιλαμβάνεται τον πόνο συγγενών, δεν διστάζει να βρεθεί ακόμη και στην αγκαλιά τους, γεγονός που έχει προκαλέσει αίσθηση. Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο εφημέριος ο οποίος έμεινε επίσης έκπληκτος από τη συμπεριφορά του τετράποδου.

Είναι μάλιστα το μοναδικό γατάκι στο κοιμητήριο το οποίο πηγαίνει σε κηδείες όπως σχολιάζει ο ίδιος…

Βέβαια όλοι οι τετράποδοι φίλοι μας αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των ανθρώπων, όπως ο σκύλος της Kάιλα Μολλάτ που προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να την ξυπνήσει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share