Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Έβαλαν κρυφές κάμερες σε ένα δωμάτιο για μασάζ...Έπαθαν σοκ με αυτό που συνέβη

Δεν θα το πιστεύετε

20 Οκτωβρίου 2021 07:51
Έβαλαν κρυφές κάμερες σε ένα δωμάτιο για μασάζ...Έπαθαν σοκ με αυτό που συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλαν κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιο του μασάζ, και κατέγραψαν κάτι που όταν το δείτε θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Δεν εννοούμε ότι έγινε βέβαια κάτι τρομακτικό, σαν αυτό που συνέβη σε οίκο ευγηρίας, αλλά κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε. Οι Φίτζι και Γουίπα είναι οι παρουσιαστές μια δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αυστραλία. Για τη γιορτή της μητέρας το 2015, το καλόκαρδο δίδυμο πρόσφερε σε μια άξια μαμά ονόματι Σάντυ, τη δυνατότητα να περάσει τη μέρα αυτή σε ένα spa.

Εκεί, δέχτηκε με πολύ χαρά όλη την φροντίδα και περιποίηση — αν και θα προτιμούσε να περάσει τη μέρα αυτή με ένα πολύ σημαντικό της πρόσωπο. Η αγαπημένη της κόρη, Τζες, βρισκόταν πολύ μακρυά της, στο Λονδίνο. Είχε 2 χρόνια να την δει.

Πριν η Σάντυ οδηγηθεί για το μασάζ, της παρουσιάστηκε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την Τζες. “Εύχομαι να μπορούσα να είμαι εκεί,” λέει στην οθόνη. “Δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος για να σε ευχαριστήσω γι’αυτά που έχεις κάνει για μένα.” Είναι φανερό το πόσο λείπει η μία στην άλλη.

Καθώς η Σάντυ ξαπλώνει στο τραπέζι του μασάζ με μια πετσέτα να καλύπτει τα μάτια της, κάποιος απροσδόκητα γλιστρά μέσα στο δωμάτιο μαζί της.

Προσοχή…να έχετε αρκετά χαρτομάντιλα δίπλα σας!

Προσοχή με αυτή την κρυφή κάμερα - Δείτε τι έγινε σε τουαλέτα ταβέρνας

Αυτή η κρυφή κάμερα πωλείται σε απίστευτα χαμηλή τιμή μέσω διαδικτύου και μπορείτε να την εντοπίσετε σε πολλά σημεία.

Η ανάρτηση-καταγγελία μιας κατοίκου της περιοχής του Ναυπλίου στον λογαριασμό της στο Facebook είχε προκαλέσει σάλο. Ανέφερε στην ανάρτησή της ότι εντόπισε στην τουαλέτα μιας ταβέρνας μια κρυφή κάμερα, συνοδεύοντας μάλιστα το post της με τις σχετικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο argolika.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας επιβεβαιώνει ότι έγινε καταγγελία από πελάτισσα εστιατορίου στο Ναύπλιο σχετικά με μια κρυφή κάμερα που είχε μορφή κρεμάστρας και ήταν τοποθετημένη δίπλα στη λεκάνη της γυναικείας τουαλέτας. Αντίστοιχες μπορείτε να εντοπίσετε και σε δωμάτια ξενοδοχείων, όπως θα δείτε εδώ.

Το ποιος την τοποθέτησε παραμένει άγνωστο, αλλά η πιθανότητα να την έχει εγκαταστήσει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι πολύ μικροί, αφού κανένας ιδιοκτήτης ταβέρνας δεν θα ρίσκαρε τόσο ανεύθυνα τη φήμη του.

Η κάμερα «κρεμάστρα» διαθέτει κάρτα μνήμης, κάτι το οποίο σημαίνει ότι αν ο θύτης της είχε ενεργοποιημένη, δεν αποκλείεται να έχει καταγράψει και τον ίδιο τη στιγμή που την τοποθετούσε.

Διαδεδομένη η χρήση του εν λόγω gadget σε Βρετανία και ΗΠΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρόσφατα, η βρετανική αστυνομία εξέδωσε μια ανακοίνωση προτρέποντας τους πολίτες να καλέσουν άμεσα τις αρχές εάν εντοπίσουν σε χώρο όπου δεν επιτρέπεται η καταγραφή με κάμερα – όπως δημόσιες τουαλέτες ή δωμάτια ξενοδοχείου – μία κρεμάστρα όπως εκείνη της φωτογραφίας.

Αφορμή για την παραπάνω ανακοίνωση στάθηκε η κατακόρυφη αύξηση κρουσμάτων παράνομης καταγραφής ιδιωτικών στιγμών ατόμων ή ζευγαριών, τόσο σε τουαλέτες καφετεριών και εστιατορίων όσο και σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας παράγοντας που κάνει τη χρήση της συγκεκριμένης κάμερας τόσο διαδεδομένη, είναι σίγουρα η χαμηλή τιμή της (περίπου 23 ευρώ) αλλά και το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να την προμηθευτεί πανεύκολα online.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share