Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτριξαν τα πατώματα: Κρητικός 90ετών σηκώθηκε να χορεύει συρτό και Μαλεβιζιώτη

Δείτε το βίντεο

19 Οκτωβρίου 2021 15:41
Έτριξαν τα πατώματα: Κρητικός 90ετών σηκώθηκε να χορεύει συρτό και Μαλεβιζιώτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

“Κι απούναι γέρος μερακλής από τα νιάτα τόχει”, ρήση που ταιριάζει απόλυτα στον 90χρονο Μιχάλη Σφακιανάκη από τη Μουρνιά Αστερουσίων!

Παρά το “βάρος” των 90 και πλέον ετών , σηκώθηκε πήρε τη γυναίκα του “χάρισε” και χόρεψε μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του, Χανιώτη και Μαλεβιζιώτη.

Παλιός χορευτής ο ίδιος όχι μόνο δεν ξέχασε , αλλά μεταλαμπάδευσε την λεβεντιά και το χορό στα παιδιά του, τα οποία σηκώθηκαν και χόρεψαν μαζί του με περίσσια χάρη Κρητικούς παραδοσιακούς χορούς υπό τους ήχους της λύρας και των άλλων μουσικών οργάνων του εξαιρετικού καλλιτέχνη Κώστα Σαριδάκη στο γάμο του Μανώλη Στειακάκη και της Άννας Μαρίας Φραγκιαδάκη. Ωστόσο δείτε το ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου που έχει φτάσει τις 5.849.721 προβολές.

Απολαύστε τον!

Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο... ασήκωτο ζεϊμπέκικο και μας μερακλώνει!

Οι γυναίκες είναι εξίσου ικανές με τους άνδρες να χορέψουν ζεϊμπέκικο. Αυτό απέδειξε μια σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία χόρεψε το πιο… ασήκωτο χορό και μας έκανε να μερακλώσουμε με τη φοβερή της κίνηση.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους, για ποιο λόγο ονομάζεται και... "Λαίδη". Μάλιστα, σε μια παλιά εκπομπή, η ίδια αποφάσισε να πιάσει το χορό και να τρελαίνει όσους βρίσκονταν στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες".

Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, ότι όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της και, φυσικά, απόλυτα δικαιολογημένα, με την Άντζελα να κάνει τη διαφορά και να δείχνει το γιατί θα είναι για πάντα μια διαχρονική προσωπικότητα. Παράλληλα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share