Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Έβαλαν κρυφές κάμερες σε ένα εργοστάσιο παραγωγής - Μόλις δείτε τι κατέγραψαν, δεν θα ξαναφάτε...

Αηδία

18 Οκτωβρίου 2021 09:26
Έβαλαν κρυφές κάμερες σε ένα εργοστάσιο παραγωγής - Μόλις δείτε τι κατέγραψαν, δεν θα ξαναφάτε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε ένα εργοστάσιο παραγωγής ενός φαγητού που όλοι καταναλώνουμε. Μετά από αυτό σίγουρα δεν θα το ξαναφάτε.

Η εκπομπή “How It’s Made” (Πώς φτιάχνεται) είναι πραγματικά συναρπαστική. Από ζαχαρωτά μέχρι και διακοσμητικά κεριά, αυτή η εκπομπή δείχνει ολόκληρη την διαδικασία παραγωγής διάφορων τροφίμων και άλλων προϊόντων. Ακόμα εδώ θα δείτε τι καταγράφηκε στο κυλικείο ενός σχολείου, για να έχετε μια ιδέα τι μπορεί να τρώνε τα παιδιά σας.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς φτιάχνονται τα hot dog – σας προειδοποιούμε ότι το θέαμα δεν είναι όμορφο. Τα hot dog ξεκίνησαν από την Αμερική, όπου κάθε χρόνο πωλούνται περίπου 160 εκατομμύρια κιλά, αλλά πλέον είναι δημοφιλή παντού.

Τα παραδοσιακά hot dog αποτελούνται από ένα μείγμα χοιρινού, μοσχαρίσιου και κρέατος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα. Η διαδικασία παραγωγής ξεκινά με την προετοιμασία των κομματιών που έχουν απομείνει από το κόψιμο των κρεάτων.

Μετά τα αλέθουν και… δείτε την συνέχεια στο παρακάτω βίντεο. Αηδία!

Έβαλαν κρυφές κάμερες σε ένα δωμάτιο για μασάζ...Έπαθαν σοκ με αυτό που συνέβη

Έβαλαν κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιο του μασάζ, και κατέγραψαν κάτι που όταν το δείτε θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Δεν εννοούμε ότι έγινε βέβαια κάτι τρομακτικό, σαν αυτό που συνέβη σε οίκο ευγηρίας, αλλά κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε. Οι Φίτζι και Γουίπα είναι οι παρουσιαστές μια δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αυστραλία. Για τη γιορτή της μητέρας το 2015, το καλόκαρδο δίδυμο πρόσφερε σε μια άξια μαμά ονόματι Σάντυ, τη δυνατότητα να περάσει τη μέρα αυτή σε ένα spa.

Εκεί, δέχτηκε με πολύ χαρά όλη την φροντίδα και περιποίηση — αν και θα προτιμούσε να περάσει τη μέρα αυτή με ένα πολύ σημαντικό της πρόσωπο. Η αγαπημένη της κόρη, Τζες, βρισκόταν πολύ μακρυά της, στο Λονδίνο. Είχε 2 χρόνια να την δει.

Πριν η Σάντυ οδηγηθεί για το μασάζ, της παρουσιάστηκε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την Τζες. “Εύχομαι να μπορούσα να είμαι εκεί,” λέει στην οθόνη. “Δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος για να σε ευχαριστήσω γι’αυτά που έχεις κάνει για μένα.” Είναι φανερό το πόσο λείπει η μία στην άλλη.

Καθώς η Σάντυ ξαπλώνει στο τραπέζι του μασάζ με μια πετσέτα να καλύπτει τα μάτια της, κάποιος απροσδόκητα γλιστρά μέσα στο δωμάτιο μαζί της.

Προσοχή…να έχετε αρκετά χαρτομάντιλα δίπλα σας!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share