Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο... ασήκωτο ζεϊμπέκικο και μας μερακλώνει!

Απίστευτος χορός!

18 Οκτωβρίου 2021 08:16
Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο... ασήκωτο ζεϊμπέκικο και μας μερακλώνει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γυναίκες είναι εξίσου ικανές με τους άνδρες να χορέψουν ζεϊμπέκικο. Αυτό απέδειξε μια σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία χόρεψε το πιο… ασήκωτο χορό και μας έκανε να μερακλώσουμε με τη φοβερή της κίνηση.

Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους, για ποιο λόγο ονομάζεται και... "Λαίδη". Μάλιστα, σε μια παλιά εκπομπή, η ίδια αποφάσισε να πιάσει το χορό και να τρελαίνει όσους βρίσκονταν στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες".

Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, ότι όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της και, φυσικά, απόλυτα δικαιολογημένα, με την Άντζελα να κάνει τη διαφορά και να δείχνει το γιατί θα είναι για πάντα μια διαχρονική προσωπικότητα. Παράλληλα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής.

Δείτε το βίντεο:

Ζεϊμπέκικο - Λεβέντης παππούς χορεύει και συγκινεί

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο παππούς μας ανατρίχιασε και μας συγκίνησε ταυτόχρονα.

Μέσα από αυτό το χορό, ο άνθρωπος μπορεί και εκφράζεται, ενώ απ' ότι καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια θεατρική παράσταση σχολείου, αφού και στη λεζάντα του βίντεο αναγράφεται ότι έτσι κλείνει 26 χρόνια συνεργασίας με αυτό.

Δεν υπάρχει καλύτερος χορός από το ζεϊμπέκικο για να κλείσει ένας κύκλο, αφού μέσα από αυτό μπορεί να πει την ιστορία του. Όταν τελείωσε ο χορός του ανθρώπου τα χειροκροτήματα έπεσαν βροχή... Εκτός όμως, από αυτό το βίντεο, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου που έχει φτάσει τις 5.849.721 προβολές.

Δείτε τον και θαυμάστε τις κινήσεις του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share