Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Πήρε φράουλες και τις έκανε… μακαρόνια! Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα το δοκιμάσετε αμέσως

Απίστευτο!

17 Οκτωβρίου 2021 17:00
Πήρε φράουλες και τις έκανε… μακαρόνια! Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα το δοκιμάσετε αμέσως
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήρε φράουλες και τις έκανε… μακαρόνια! Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα το δοκιμάσετε αμέσως...

Θα τολμούσατε να φτιάξετε και να δοκιμάσετε μια μακαρονάδα… φράουλα; Με αυτόν τον τρόπο πραγματικά θα φάτε τα πιο υγιεινά μακαρόνια που έχετε φάει ποτέ σας!

Κι όμως, υπάρχει τρόπος, να φτιάξετε σπαγγέτι από φράουλες.

Δείτε πώς θα το κάνετε στο βίντεο…

Βάζει τον κιμά στο αλουμινόχαρτο και τον γεμίζει με μακαρόνια- Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Από τη στιγμή που είδαμε αυτή την συνταγή ξέραμε πως έπρεπε να σας τη δείξουμε. Μια παραλλαγή που θα αγαπήσετε...Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να μαγειρέψετε τον κιμά και να γλείφετε τα δάχτυλά σας με το αποτέλεσμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε μία παραλλαγή στο πιθανώς πιο αγαπημένο φαγητό όλων των εποχών: μακαρόνια με κιμά. Εδώ όμως, αντί να βάλουμε τον κιμά πάνω από τα μακαρόνια, τυλίγουμε τον κιμά γύρω από τα μακαρόνια και το αποτέλεσμα είναι όλα τα λεφτά. Ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε την συνταγή που θα βρείτε εδώ για μακαρόνια με κιμά και τυρί...στον φούρνο!

Αρχικά βάζουμε τον κιμά μέσα σε ένα μπολ και από πάνω τα ζυμαρικά και καλύπτουμε από πάνω με ένα δεύτερο στρώμα κιμά. Χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο, του δίνουμε κυκλικό σχήμα και το βάζουμε για ψήσιμο, προσέχοντας να μην κλείσουμε εντελώς το αλουμινόχαρτο για να ψηθεί καλά. Μετά από μία ώρα, θα είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share