Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Λιονταρίνα τρέχει στην αγκαλιά ενός άντρα - Η συνέχεια... ανατριχιάζει

Δε φαντάζεστε!

16 Οκτωβρίου 2021 20:48
Λιονταρίνα τρέχει στην αγκαλιά ενός άντρα - Η συνέχεια... ανατριχιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν κάποιες αγκαλιές που είναι ξεχωριστές. Η συγκεκριμένη ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Λιοντάρι αγκαλιάζει άνθρωπο και τον ρίχνει κάτω. Ο λόγος; Απίστευτος.

Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Είναι ένα άγριο ζώο που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί σε ανθρώπους -δείτε εδώ μια σοκαριστική ιστορία-. Φαίνεται όμως, ότι ακόμη και αυτό το ζώο δεν ξεχνά όταν κάποιος το έχει μεγαλώσει.

Η Κιάρα είναι μια λιονταρίνα την οποία μεγάλωσε αυτός ο άνδρας κάπου στο Μεξικό. Μετά από καιρό η Κιάρα συναντά τον άνδρα που την έσωσε και την μεγάλωσε και τρελαίνεται. Αρχίζει να του κάνει χάδια μέχρι που τον ρίχνει κάτω, καθώς πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά.

Βέβαια, οι εικόνες αυτές κόβουν σε αρκετούς την ανάσα. Όχι όμως και αυτή η ιστορία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το λιοντάρι να ευχαριστεί τον άντρα που πριν πολλά χρόνια της είχε σώσει τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

23χρονος σημαδεύει με κοντάρι ένα λιοντάρι: Το βίντεο με τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Μια ευαισθησία στα ζώα την έχουμε εδώ στο Athensmagazine.gr και το έχετε καταλάβει! Μετά την επική μάχη της λεοπάρδαλης με ένα ανακόντα, τώρα σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με λιοντάρι το οποίο κοντεύει τις 9.000.000 προβολές στο διαδίκτυο!

Τι θα δούμε σ' αυτό το βίντεο; Πρωταγωνιστής είναι ένας 23χρονος εκπαιδευτής, ο οποίος μας δείχνει πως μια σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στα ζώα είναι πολύ τρυφερή αρκεί να φύγει ο παράγοντας... φόβος από την μέση!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

5χρόνο στέλνει ένα φιλάκι στο λιοντάρι - Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα

Πολλές φορές όμως οι επισκέπτες αγνοούν τα μέτρα ασφαλείας στους ζωολογικούς κήπους. Όπως και οι γονείς αυτού του 5χρονου κοριτσιού που την άφησαν να πλησιάσει πολύ κοντά στο τζάμι που βρισκόταν ο βασιλιάς της ζούγκλας, το λιοντάρι.

Το κοριτσάκι στέλνει ένα αξιαγάπητο φιλάκι στο λιοντάρι! Λέτε να συγκινήθηκε καθόλου ο βασιλιάς των ζώων; Αυτό που θα ακολουθήσει όμως έκανε τον πατέρα της να αρπάξει την κάμερα! Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα αιλουροειδές να είναι τόσο κοντά με κάποιον άνθρωπο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά φίλησε στο στόμα ένα λιοντάρι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share