Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Επική μάχη κροκόδειλου με δύο λιοντάρια! Ποιος βγήκε νικητής;

Βίντεο σοκ

15 Οκτωβρίου 2021 20:46
Επική μάχη κροκόδειλου με δύο λιοντάρια! Ποιος βγήκε νικητής;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το λιοντάρι να θεωρείται βασιλιάς της ζούγκλας, αλλά και ο κροκόδειλος… δεν πάει πίσω, αναφορικά με τη δύναμη που διαθέτει, με έναν φοβερό που δε «μασάει», να τα βάζει με δύο λιοντάρια μάλιστα. Επίσης, μάχη για τη ζωή του έδωσε ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι, όταν κυκλώθηκε από σχεδόν 20 ύαινες!

Τα αδέλφια λιονταριών μπήκαν στο νερό, ίσως για να επιβάλουν την κυριαρχία τους, αλλά φαίνεται πως μπήκαν… στα εδάφη του κροκόδειλου, ο οποίος θέλησε να αντισταθεί και να τα υπερασπιστεί απέναντι στους εισβολείς.

Ο ίδιος, τελικά, τα εκτόπισε με «διπλή» επίθεση, η οποία είχε αποτέλεσμα. Τα λιοντάρια είδαν πως υστερούσαν στο νερό και υποχώρησαν, δίνοντας ουσιαστικά την νίκη στον κροκόδειλο.

Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... ανακόντα (Video)

Η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την απάντηση:

2 λιοντάρια μονομαχούν για την αρχηγία της αγέλης: Η μάχη που κόβει την ανάσα

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε τρομερά βίντεο με άγρια ζώα από την φύση που σοκάρουν!

Κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και σήμερα με μια απίστευτη μάχη ανάμεσα σε δύο λιοντάρια για να αναδειχθεί ο αρχηγός της αγέλης! Μια μάχη που μας φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και μια τίγρη που σας καθήλωσε αφού σημείωσε υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας!

Δείτε την σοκαριστική μάχη ανάμεσα στα δύο λιοντάρια στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share