Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μαμά λέει «σ’αγαπώ» στο μωρό της. Η «απάντηση» της μικρής; Θα σας κάνει να λιώσετε (Video)

Συγκινητικό αυτό που κατέγραψε η κάμερα

12 Οκτωβρίου 2021 14:21
Μαμά λέει «σ’αγαπώ» στο μωρό της. Η «απάντηση» της μικρής; Θα σας κάνει να λιώσετε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η μαμά και το αξιολάτρευτο μωράκι της, λατρεύουν να λένε τη λέξη «σ’ αγαπώ» η μια στην άλλη. Μόλις η μαμά τραγουδά «Σ” αγαπώ», το κοριτσάκι της, η Gemma Kate, το επαναλαμβάνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Ενώ, ένα μωρό τρελένεται για μακαρόνια! Το απίθανο βίντεο που έγινε αμέσως viral.

Τα παιδιά που βρίσκονται κοντά στην ηλικία της Gemma, είναι σε θέση να σχηματίζουν βασικούς ήχους λέξεων, όπως ακριβώς βλέπετε και στο βίντεο. Η πρώτη λέξη προφέρεται συχνά από το μωρό γύρω στα πρώτα του γενέθλια: Οι πρώτες λέξεις είναι συνήθως απλά ονόματα ή εύκολα αντικείμενα.

Οι λέξεις μπορεί να μην ακούγονται πάντα σαν ενήλικες λέξεις, αλλά χρησιμοποιούνται σταθερά για το ίδιο πράγμα, για παράδειγμα «ύλο» για το σκύλο. Παρόλο που η Gemma δεν μπορεί να πει τη λέξη «Σ’ αγαπώ» τέλεια, έχει σίγουρα τους βασικούς ήχους!

Ευτυχώς, η μαμά του είχε βάλει την κάμερα να καταγράφει αυτή την τόσο γλυκιά στιγμή που θα θυμάται για πάντα! Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το αξιολάτρευτο βίντεο παρακάτω.

Είπε στο κουτάβι της ότι είναι έγκυος. Η αντίδρασή του θα σας κάνει να λιώσετε!

Το να μιλήσεις στα παιδιά σου για τον ερχομό ενός μωρού είναι κάτι συναρπαστικό και ταυτόχρονα δύσκολο. Αλλά το να μιλήσεις στο κουταβάκι σου; Αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Όταν η Stephania αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να πει στο κουταβάκι της, την Junie, ότι ήταν έγκυος στην αδερφούλα της, το κουταβάκι είχε την πιο γλυκιά αντίδραση! Χρειάζεται ένα λεπτό για να το καταλάβει, αλλά τελικά εγκρίνει την εγκυμοσύνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share