Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κολάζει και... Άγιο: Το τσιφτετέλι της 50αρας που μοίρασε "εγκεφαλικά"

Μοναδική!

8 Οκτωβρίου 2021 07:59
Κολάζει και... Άγιο: Το τσιφτετέλι της 50αρας που μοίρασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την τιμητική του έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος αφού τα ωραιότερα τσιφτετέλια έχουν προβληθεί μέσα από την εκπομπή του.

Μόλις η ξανθιά καλλονή ανέβηκε στην πίστα όλοι έμειναν άφωνοι καθώς σίγουρα μόνο για 50αρα δεν την κάνεις. Ο λόγος φυσικά για την Τέτα Καμπουρέλη. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει να μας δίνει συμβουλές και tips ομορφιάς όμως μετά από αυτό το βίντεο, είμαστε σίγουροι πως μπορεί κάλλιστα να δώσει και συμβουλές... χορού.

Τα λικνίσματα της και ο αισθησιακός χορός της ήταν αυτά που δεν άφησαν κανέναν να πάρει τα μάτια του από πάνω της και όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που μοιράζει... "εγκεφαλικά", δείτε εδώ το τσιφτετέλι της καλλονής που "βούλιαξε" τη Μύκονο.

Μας "έπεσε το σαγόνι": Καλλονή δημοσιογράφος χορεύει τσιφτετέλι και κολάζει τους πάντες

Είναι αλήθεια πως μια γυναίκα με ένα τσιφτετέλι γεμάτο με αισθησιακά λικνίσματα μπορεί να κολάσει και... Άγιο! Τρανό παράδειγμα ο χορός αυτής της δημοσιογράφου.

Ο λόγος φυσικά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που κατάφερε να...τρελάνει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο με το χορό της. Ο καλός της δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της και μάλιστα ήταν και εκείνος που ανέβασε το βίντεο καμαρώνοντας για το κορίτσι του.

Σε γνωστό νυχτερινό κέντρο είχαν βρεθεί λίγο καιρό πριν διάφοροι παίκτες του Survivor για ένα μικρό... reunion. Κι ενώ όλοι είχαν συνηθίσει την όμορφη αθλητικογράφο με fitness look, αμακιγιάριστη και να διαπρέπει σε αγωνίσματα, μας έδειξε μια άλλη πλευρά της λίγο πιο... σέξι.

Η Ευρυδίκη όπως φαίνεται έχει κρυφά ταλέντα! Το καυτό της τσιφτετέλι άφησε τους πάντες άφωνους και σίγουρα θα προστεθεί στο πλούσιο βιογραφικό της αυτός ο χορός. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως οι παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν αποδείξει κι άλλες φορές πως έχουν ταλέντο στο χορό, δείτε εδώ ακόμη μια πρώην παίκτρια του Survivor να μοιράζει εγκεφαλικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τσιφτετέλι της δημοσιογράφου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share