Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

59χρονος μάγκας χορεύει το πιο αρχοντικό ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

4 Οκτωβρίου 2021 08:08
59χρονος μάγκας χορεύει το πιο αρχοντικό ζεϊμπέκικο που έχουμε δει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι απλά βήματα, όπως αναφέρει και ο τίτλος του ακόλουθου βίντεο, με έναν 59χρονο μάγκα να κάνει επίδειξη αρχοντιάς με την κίνησή του, σε έναν από τους πιο «βαρείς» χορούς που έχουμε δει.

Το τραγούδι «Άτακτη» του Μάρκου Βαμβακάρη, άλλωστε, δεν είναι και το πιο εύκολο, για να χορέψει κάποιος, με τον Παναγιώτη Κατσίκη να σηκώνεται στην πανελλήνια συνάντηση ζεϊμπέκικου χορού και να κάνει άπαντες να τον χειροκροτήσουν, καθώς αποδεικνύεται επάξιος εκπρόσωπος αυτού του χορού.

Ζεϊμπέκικο... αρχοντικό με τους ήχους του Μάρκου Βαμβακάρη

Ο συνδυασμός της μελωδίας και των συναισθημάτων, που απέφερε η κίνηση του εν λόγω χορευτή, είναι μοναδικός, σε έναν χορό που μας κάνει να μείνουμε… άναυδοι, αν και νεότεροι σαν τον Παντελή Παντελίδη επίσης μας συγκίνησαν.

Δείτε το βίντεο:

Το απρόσμενο ζεϊμπέκικο που καθήλωσε τους πάντες!

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λάθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... έκοψε το γέλιο!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού έκανε τα πατώματα να "ραγίσουν"

Η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα.

Το... "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν καιρό ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου που μόλις άκουσε το τραγούδι "Τα δυο σου χέρια πήρανε" που ερμήνευε ο Δημήτρης Μπάσης σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο που θύμισε άντρα παλαιάς κοπής, ενώ τα πιάτα και τα γαρύφαλλα έπεφταν βροχή στα πόδια του.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share