Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κολάζει και... Άγιο: Το αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που "έριξε" το διαδίκτυο

Μας έπεσε το σαγόνι!

1 Οκτωβρίου 2021 09:04
Κολάζει και... Άγιο: Το αισθησιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν η χορεύτρια και ηθοποιός Αναστασία Δρακά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπολου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση.

Η γοητευτική χορεύτρια σηκώθηκε ενώ στην πίστα βρισκόταν η Πέννυ Μπαλτατζή και ερμήνευε το γνωστό κομμάτι "το κορίτσι απόψε θέλει" και με τα λικνίσματα της μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά στους παρευρισκόμενους. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ το αμαρτωλό τσιφτετέλι μιας 40αρας που μας... "λύγισε".

Δείτε το μοναδικό χορό της:

Δύο γυναίκες "κόλασαν" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι τους

Δύο γυναίκες χόρεψαν με τη ψυχή τους τσιφτετέλι, και τα έδωσαν κυριολεκτικά όλα, παρόλο που ήταν 5 το πρωί. Το βίντεο στο Youtube έχει 361.342 προβολές!

Μετά το κολασμένο τσιφτετέλι που άναψε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ανακαλύψαμε ένα τσιφτετέλι δύο καλλονών που μοίρασαν εγκεφαλικά με το χορό τους, αλλά και με τις καμπύλες τους. Λικνίζουν τα κορμιά τους και μας αφήνουν άφωνους!

Δείτε το βίντεο με το πιο καυτό τσιφτετέλι, και όχι μόνο, που βρήκαμε στο Youtube. Θα πάθετε πλάκα!

"Κοκκάλωσε" το κοινό - Το ανατρεπτικό και σπάνιο τσιφτετέλι γοητευτικού τραγουδιστή

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς τραγουδιστές με πολυετή εμπειρία και τεράστιο fan club. Τα τσιφτετέλια που έχει τραγουδήσει έχουν αφήσει ιστορία κι έχουν χορευτεί αμέτρητες φορές. Αυτή τη φορά θέση στο χορό πήρε ο ίδιος όμως.

Ο λόγος φυσικά για το Γιώργο Μαζωνάκη που μετά το βαρύ του ζεϊμπέκικο, αποφάσισε να μας τρελάνει με το ανατρεπτικό του τσιφτετέλι.

Στην Καβάλα βρέθηκε πριν ένα χρόνο ο διάσημος τραγουδιστής για συναυλία και όπως πάντα κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με τα τραγούδια του. Ο τραγουδιστής με μια ιδιαίτερη εμφάνιση (όπως πάντα άλλωστε) ξεκίνησε να λικνίζεται στο ρυθμό του "τραγουδιού των γύφτων" που όπως έχει δηλώσει είναι από τα αγαπημένα του και το κοινό από κάτω... παραληρούσε.

Δείτε εδώ το χορό του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share