Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άντρας χορεύει μερακλίδικο ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τα πλήθη (Video)

"Μας έκλεψε τη δόξα", δήλωσαν οι καλλιτέχνες

1 Οκτωβρίου 2021 07:58
Άντρας χορεύει μερακλίδικο ζεϊμπέκικο με κωλοτούμπες και ξεσηκώνει τα πλήθη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζεϊμπέκικο: Ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την σκηνή όπου διεξαγόταν η συναυλία δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο τραγούδι «Μη μου ξαναφύγεις πια», το οποίο ερμήνευε εκείνη την ώρα ο Παντελής Θαλασσινός και έτσι ακολουθώντας τον ρυθμό χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο από καρδιάς.

Μάλιστα ήταν τόσο δυνατό το χειροκρότημα το οποίο απέσπασε ο άνδρας, που ως και οι καλλιτέχνες επί σκηνής κατάλαβαν πως ένας άνδρας χόρευε με την ψυχή του στο πίσω μέρος της σκηνής.

"Μας έκλεψε τη δόξα", δήλωσαν αστειευόμενοι οι καλλιτέχνες στο κοινό της συναυλίας όταν αντιλήφθηκαν το λόγο της ενθουσιώδους αντίδρασης του. Παράλληλα δείτε άλλο ενα τρομερό ζεϊμπέκικο που που τρέλανε την Ανίτα Πάνια.

"Χαμός" από πιάτα και γαρύφαλλα - Το ζεϊμπέκικο που προκάλεσε ανατριχίλα

Η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα, όπως αυτό που σας παρουσιάσαμε χθες.

Το... "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν καιρό ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης που μόλις άκουσε το τραγούδι "Μ' αεροπλάνα και βαπόρια" που ερμήνευε η Φωτεινή Βελεσιώτου σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο και τα πιάτα έπεφταν βροχή στα πόδια του. Δείτε παρακάτω το βαρύ ζεϊμπέκικο:

Ζεϊμπέκικο… μάγκικο από άλλη εποχή

Το ζεϊμπέκικο για πολλούς είναι… ο χορός των χορών, καθώς είναι προσωπικός και βγάζει το συναίσθημα αυτού, που το χορεύει, προκαλώντας ρίγη και συγκίνηση στην πίστα, κάτι που συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, ειδικά αν αυτό είναι… παλιάς κοπής.

Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Δημήτρη Τζελίνη, έναν χορευτή που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει το… μάγκικο ζεϊμπέκικο από μια άλλη εποχή, με τον ίδιο να συμμετέχει προ ετών στα τηλεοπτικά γυρίσματα της εκπομπής Ανοιχτά Μικρόφωνα στην TV100 Thessaloniki με «τα 10 μπουζούκια της Δόμνας», δείχνοντας τι θα πει παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο, με μια άλλη χορογραφία του ίδιου χορού να ξετρελαίνει το διαδίκτυο.

Παραδοσιακό και ωραίο από τον Δημήτρη Τζελίνη

Αν δει κανείς το βίντεο… θα χαζέψει με την κίνησή του, όντας υποδειγματικός στο «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» του Μάνου Λοΐζου, με τον χορό του να είναι μοναδικός.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share