Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτη γιαγιά 102 ετών κάνει online μάθημα γυμναστικής! (video)

Mαζί με το δισεγγονάκι της!

30 Σεπτεμβρίου 2021 12:39
Απίστευτη γιαγιά 102 ετών κάνει online μάθημα γυμναστικής! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα πλατύ χαμόγελο έχει αφήσει στα πρόσωπα όλων όσων το είδαν στα social media, ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια μία γιαγιά 102 ετών παρακαλώ, η οποία συμμετέχει στο online μάθημα γυμναστικής του 6χρονου δισέγγονού της, μαζί με τους συμμαθητές του.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω και σκέφτηκα πόσο γλυκιά σκηνή ήταν», λέει η μητέρα του 6χρονου, η οποία δεν άντεξε και τράβηξε σε βίντεο το σκηνικό. Μάλιστα, το ανέβασε στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο έσπασε τα κοντέρ! Ενώ ασυνείδητη γιαγιά βουτάει την εγγονή της σε καυτό νερό για να την τιμωρήσει!

Η σούπερ γιαγιά εμβολιάστηκε

Η αιωνόβια γυναίκα είναι γιαγιά του μπαμπά του μικρού και έχει έξι εγγόμια και τέσσερα δισέγγονα. Η πανδημία του κορωνοϊού την είχε αφήσει μακριά από την οικογένειά της, όμως από τη στιγμή που εμβολιάστηκε κατάφερε να είναι και πάλι μαζί τους.

Αποδεικνύεται, ότι είναι μία σούπερ γιαγιά, καθώς οδηγούσε μέχρι τα 100 της και εργαζόταν για την κοινότητα των ανθρακωρύχων! Και όταν όλοι τη ρωτούν για τα μυστικά της μακροζωίας της, εκείνη απαντά με πολύ χιούμορ:

«Χορεύω πάνω στα τραπέζια και φιλώ άντρες»

Τη δύναμή της να έχουμε όλοι και τι στον κόσμο!

Δείτε το βίντεο

Γυναίκα με βαθύ ντεκολτέ χορεύει ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτείτε! Ξεπέρασε τις 761.417 προβολές!

Καταχειροκροτείτε αυτή η γυναίκα, που χόρεψε ίσως το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει. Μάλιστα το βίντεο ξεπέρασε τις 761.417 προβολές!

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην Υγειά μας", στο κανάλι της ΕΡΤ.

Πάνω στο κέφι, σηκώθηκε και χόρεψε το τραγούδι "Μη μου ξαναφύγεις πια". Δείτε την και μόνοι σας:

Συνήθως το ζεϊμπέκικο το χορεύουν άνδρες, διότι λένε ότι είναι μόνο ανδρικός χορός. Γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να χορεύουν ζεϊμπέκικο;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share