Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Ένα ζωντανό φίδι βγήκε μέσα από ένα… άλλο φίδι (video)

Απίστευτο!

27 Σεπτεμβρίου 2021 10:31
Ένα ζωντανό φίδι βγήκε μέσα από ένα… άλλο φίδι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζευγάρι κατέγραψε με την κάμερά του ένα σπάνιο αλλά και τρομακτικό θέαμα καθώς «έπιασαν» ένα φίδι το οποίο είχε καταπιεί ένα άλλο φίδι να το αποβάλει από το στόμα του. Το ζήτημα είναι πως το φίδι που είχε καταβροχθίσει το πρώτο, δεν είχε προλάβει να περάσει στη διαδικασία της πέψης και έτσι άρχισε να αποβάλει το θήραμά του από το στόμα, ενώ εκείνο ήταν ακόμη… ζωντανό.

Δείτε με την ευκαιρία: Άκουσε ουρλιαχτά και πήγε να δει τι συμβαίνει. Τότε είδε ένα αγριεμένο πιτ μπουλ, ένα δηλητηριώδες φίδι και ένα τρομαγμένο παιδί

Όπως μετέδωσε η Dailymail, ο Christopher Reynolds και η γυναίκα του, Nina, έμειναν εμβρόντητοι με το θέαμα που είχαν την τύχη να απαθανατίσουν στο βίντεο που ανέβασαν στο Youtube. Μία επίσκεψη στο σπίτι της μητέρας του κ. Reynolds ήταν αρκετή για να παρακολουθήσουν τη σπάνια διαδικασία.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, «το στόμα του φιδιού άνοιξε και άρχισε να ξεπροβάλει σιγά σιγά μία ουρά από κάτι χωρίς να μπορούμε να φανταστούμε τι θα ακολουθούσε», ενώ ο Christopher Reynolds ανέφερε περιχαρής πως «η γυναίκα μου, αρκετές φορές με έχει προτρέψει τα τραβάω πιο πολλές φωτογραφίες, ενώ όταν είδαμε το φίδι μου είπε “τράβα και κάποιο βίντεο”. Χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα».

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share