Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεσάλωσαν τα κορίτσια: Το αισθησιακό τσιφτετέλι τους έκανε τη γη να «τρίζει» (Video)

Σκέτη κόλαση...

25 Σεπτεμβρίου 2021 14:34
Ξεσάλωσαν τα κορίτσια: Το αισθησιακό τσιφτετέλι τους έκανε τη γη να «τρίζει» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον απόλυτο «πανικό» έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να «τρίζει». Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο. Παράλληλα, απολαύστε το ττσιφτετέλι του κοριτσιού του Σεφερλή που σήκωσε τους πάντες στην πίστα.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό τους:

2 Ελληνίδες τραγουδίστριες σηκώνονται στον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορέψουν τσιφτετέλι! Λίγο μετά τα likes έπεσαν βροχή

Αφιερωμένη στον Στέλιο Ρόκκο ήταν πρόσφατη εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Και ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον τραγουδιστή ήταν η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου.

Τα γυρίσματα του επεισοδίου έγιναν και στον επίσημο λογαριασμό της Πάολα στο Instagram ανέβηκε βίντεο από τη μαγνητοσκόπηση. Και σε αυτό βλέπουμε την αγαπημένη τραγουδίστρια παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου να χορεύουν τσιφτετέλι, που θυμίζει το αντίστοιχο με την Ελληνίδα ηθοποιό που σάρωσε στο Youtube!

Οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν σε τσακίρ κέφι, ξεσηκώνοντας το πλατό με το λίκνισμα τους. Κι εννοείται πως τα σχόλια και τα likes από τους followers της Πάολα «έπεσαν» βροχή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share