Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Ζυγίζει 135 κιλά, έχει μήκος 7,5 μέτρα: Το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο που ζει σε αιχμαλωσια!

Ποιο είναι το φίδι Medusa;

22 Σεπτεμβρίου 2021 09:09
Ζυγίζει 135 κιλά, έχει μήκος 7,5 μέτρα: Το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο που ζει σε αιχμαλωσια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζυγίζει 135 κιλά, έχει μήκος 7,5 μέτρα… και χρειάζονται 15 άτομα για να την κρατήσουν.

Πρόκειται για την Μέδουσα, το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο που ζει σε αιχμαλωσία.

Ο τεράστιος αυτός πύθωνας, που εκτίθεται στο Κάνσας Σίτι, τρώει ένα ζώο 18 κιλών την εβδομάδα αλλά θα μπορούσε εύκολα να καταβροχθίσει και κάτι που ζυγίζει 50 κιλά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Βίντεο σοκ: Πύθωνας κατάπιε ολόκληρη αγελάδα! Προσοχή σκληρές εικόνες

Ένας αγρότης στην Ταϊλάνδη έψαχνε παντού για την αγελάδα του που είχε εξαφανιστεί εδώ και τρεις μέρες. Όταν τη βρήκε ήταν αργά! Ο άντρας βρήκε έναν γιγάντιο πύθωνα με μήκος σχεδόν 5 μέτρα να κείτεται νεκρός στο έδαφος και αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ενώ, οι κάτοικοι ενός χωριού σκότωσαν πύθωνα 6 μέτρων και τον τηγάνισαν για να τον φάνε!

Όπως φαίνεται σε ανατριχιαστικό βίντεο που ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral, το τεράστιο ερπετό είναι ακίνητο στο χώμα. Φαίνεται πως είχε καταβροχθίσει ολόκληρη την αγελάδα, αλλά η κοιλιά του δεν άντεξε το μέγεθος του ζώου και το στομάχι του πύθωνα σκίστηκε.

Το έδαφος είχε γεμίσει με τα λείψανα του ερπετού και της αγελάδας. Σύμφωνα με τους ντόπιους χωρικούς ήταν η λαιμαργία του τεράστιου φιδιού που του στοίχισε τελικά τη ζωή.

Η αγελάδα αποδείχτηκε πολύ μεγάλη για την κοιλιά του ζώου. “Ο πύθωνας πρέπει να ήταν πολύ πεινασμένος, είδε την αγελάδα και κατάφερε να τη σκοτώσει, προτού αρχίσει να καταπίνει ολόκληρο το σώμα της” ανέφερε ο Νιρούν Λιβατανακούλ, ένας από τους δημογέροντες του μικρού χωριού στην Ταϊλάνδη.

“Όμως όταν η αγελάδα πέθανε μέσα στην κοιλιά του φιδιού, το νεκρό της σώμα πρήστηκε και τέντωσε το στομάχι του πύθωνα ακόμα περισσότερο. Ήταν μια πολύ τρομαχτική εικόνα” συνέχισε ο Νιρούν, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα, Mirror.

Το φίδι, υπολογίζεται πως ήταν ηλικίας περίπου 8 ετών, τελικά πέθανε όταν το στομάχι του τρύπησε, προτού ο πύθωνας προλάβει να χωνέψει την αγελάδα που είχε καταβροχθίσει ολόκληρη.

Αφού εξετάστηκαν από τις τοπικές αρχές, οι σοροί των δύο ζώων κάηκαν και τα απομεινάρια τους θάφτηκαν σε έναν αγρό εκεί κοντά.

Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share